Οι συνδρομητές του Google One διαθέτουν πλέον βελτιωμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε iPhone

Οι συνδρομητές του Google One διαθέτουν πλέον βελτιωμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε iPhone

Οι Google One συνδρομητές του iPhone μπορούν πλέον να τροποποιούν τις φωτογραφίες πορτραίτου και τα επίπεδα HDR στην εφαρμογή Φωτογραφίες Google ως μέρος ενός νέου προνόμιου συνδρομής. Η αλλαγή   ακολουθεί μια ευρύτερη διάθεση σε τηλέφωνα Android που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Εάν χρησιμοποιείτε iOS 14.0 και έχετε ένα iPhone με 3 GB μνήμης RAM — ουσιαστικά το iPhone 7 Plus, 8 Plus, X και νεότερη έκδοση — θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νέα εργαλεία. Το πρώτο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο φωτισμός πορτρέτου, ο οποίος σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση των πηγών φωτός στις φωτογραφίες πορτρέτου. Υπάρχει επίσης ένα “θόλωμα” ένα εργαλείο που επιτρέπει την προσθήκη αναδρομικού λογισμικού θαμπώματος σε εικόνες που τραβήχτηκαν χωρίς λειτουργία πορτρέτου.

Η έγχρωμη εστίαση είναι μια άλλη επιλογή που μοιάζει με το θάμπωμα, καθώς ενισχύει την εστίαση στο θέμα σας — μόνο που το κάνει αποστραγγίζοντας το χρώμα από το φόντο ενώ διατηρεί το θέμα σας έγχρωμο, παρόμοια με τη λειτουργία Spot Color στα τηλέφωνα Motorola. Οι Έξυπνες Προτάσεις επιτρέπουν στο AI της Google να προσαρμόζει την εικόνα με μια σειρά προτάσεων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για οριζόντια εικόνα ή για άνθρωπο, ενώ μια νέα ρύθμιση HDR σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε μια ενίσχυση HDR. Αυτές οι λειτουργίες έκαναν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους στην εφαρμογή Google Photos που κυκλοφόρησε με τα Pixel 5 και 4a 5G, επομένως είναι καλό να βλέπουμε την Google να τις φέρνει σε περισσότερους χρήστες.

Η εφαρμογή Google Photos παραμένει μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης φωτογραφιών σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ακόμη και σε σύγκριση με το Apple Photos. Προσφέρει απρόσκοπτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας και καθαρή διεπαφή. Αισθάνεται πολύ περισσότερο σαν στο σπίτι του στο Android, αλλά η Google το έχει κάνει να λειτουργεί εξίσου καλά και στο iOS.

Το Google One έχει άλλα προνόμια εκτός από εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι πιο χρήσιμα σε τηλέφωνα Android όπως το Google Pixel 6 και το 6 Pro. Περιλαμβάνουν πλήρη αντίγραφα ασφαλείας τηλεφώνου από SMS σε εφαρμογές, καθώς και πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης της Google όταν χρειάζεστε βοήθεια. Η Google προβάλλει επίσης προσφορές για τους συνδρομητές του Google One, αλλά αυτές δεν ήταν τόσο χρήσιμες όσο θα μπορούσαν να είναι από την εμπειρία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *