Το Samsung SmartThings μπορεί πλέον να παρακολουθεί ολόκληρη την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας

Το Samsung SmartThings μπορεί πλέον να παρακολουθεί ολόκληρη την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας

To οικοσύστημα SmartThings της Samsung διακλαδίζεται σήμερα για να περιλαμβάνει την παρακολούθηση της οικιακής ενέργειας.

Οι συνεργάτες κυκλοφορίας αυτής της επέκτασης περιλαμβάνουν και  την Copper Labs, η οποία παρέχει παρακολούθηση ενέργειας ολόκληρου του σπιτιού χρησιμοποιώντας ασύρματους αισθητήρες βύσματος AC. Η Copper Labs μπορεί επίσης να επικοινωνήσει ξανά με τους παρόχους υπηρεσιών και να τους βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή ενέργειας κατά τη μέγιστη χρήση.

Το EyedroSmartThings, ένας άλλος φρέσκος συνεργάτης της, εμβαθύνει στη χρήση ενέργειας μεγάλων οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων HVAC και θερμοσιφώνων. Αυτό παρέχει στατιστικά χρήσης σε πραγματικό χρόνο για την τάση, την ισχύ, τον συντελεστή ισχύος και την ένταση μέσω της διεπαφής web.

Το WattBuy είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κατοικιών να επιλέγουν και να επιλέγουν τους προμηθευτές ενέργειας τους, ώστε να μπορούν να έχουν τις καλύτερες τιμές και να κάνουν βήματα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι η γεωγραφία του WattBuy περιορίζεται προς το παρόν σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Η οικογένεια SmartThings καλύπτει ένα ευρύ φάσμα και δεν είναι αποκλειστικά προϊόντα της Samsung. Τα συνηθισμένα πράγματα όπως τα έξυπνα ηχεία και οι έξυπνες κάμερες αποτελούν μέρος αυτής της εικόνας, αλλά τα κλιματιστικά καθώς και τα έξυπνα πλυντήρια και στεγνωτήρια, μπορούν επίσης να έχουν συνδεσιμότητα SmartThings. Η υποστήριξη για το πρωτόκολλο Matter σίγουρα βοηθά το SmartThings να επεκτείνει τη συμβατότητα. Σε τελική ανάλυση, το SmartThings προσφέρει την ευκολία να μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει όλες αυτές τις συσκευές από τον ίδιο πίνακα εργαλείων, ενώ προσφέρει επίσης κάποια διαδραστικότητα μεταξύ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *