Η ενημέρωση της Samsung φέρνει ορισμένες δυνατότητες του Galaxy Watch 4 σε παλαιότερα έξυπνα ρολόγια

Η ενημέρωση της Samsung φέρνει ορισμένες δυνατότητες του Galaxy Watch 4 σε παλαιότερα έξυπνα ρολόγια

Μαζί με την κυκλοφορία της ενημέρωσης One UI 4.0, η Samsung αποκάλυψε το νέο λογισμικό Galaxy Watch που φέρνει χαρακτηριστικά από το τελευταίο της μοντέλο Watch 4 σε τέσσερα παλαιότερα smartwatches, ανέφερε η Sammobile . Οι κάτοχοι των Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 και Galaxy Watch 3 πρόκειται να επωφεληθούν από τη νέα κυκλοφορία.

Με το Galaxy Watch 4, η Samsung εισήγαγε το Fall Detection με περισσότερα επίπεδα ευαισθησίας και δυνατότητα ενεργοποίησης της ανίχνευσης ακόμα κι αν είστε ακίνητοι. Θα στείλει επίσης μια ειδοποίηση SOS σε εγκεκριμένες επαφές. Αυτή η ενημέρωση είναι τώρα διαθέσιμη στο Galaxy Watch 3 και στο Galaxy Watch Active 2, αν και όχι στα παλαιότερα μοντέλα Galaxy Watch/Watch Active.

Ωστόσο, οι κάτοχοι και των τεσσάρων ρολογιών θα επωφεληθούν από 10 νέα ρολόγια που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά με το Galaxy Watch 4, τα οποία προσφέρουν επιπλέον επιλογές προσαρμογής (χρώματα κειμένου, φόντο) ή ακόμα και διαφορετικά κινούμενα πλάσματα σε ένα. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ενημερωμένη ομαδική πρόκληση στη λειτουργία Work Out with Friends και πιο ακριβή παρακολούθηση της υγείας. Η ενημέρωση φτάνει σήμερα στις ΗΠΑ και την Κορέα και θα ακολουθήσει και σε άλλες περιοχές αργότερα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *