Η OnePlus λανσάρει μια έκδοση Pac-Man του smartphone Nord 2 της

Η OnePlus λανσάρει μια έκδοση Pac-Man του smartphone Nord 2 της

H OnePlus είναι γνωστή για τα τηλέφωνα  της ειδικής έκδοσης και τώρα δημιουργεί μια άλλη για το τελευταίο της smartphone Nord 2 5G — αλλά αυτή τη φορά, μεταβαίνει από τα εμβληματικά αυτοκίνητα στα εικονικά βιντεοπαιχνίδια. Η εταιρεία αποκάλυψε την έκδοση OnePlus Nord 2 x Pac-Man με προσαρμοσμένα εξώφυλλα, θεματικές ταπετσαρίες και ακόμη και θήκη smartphone που μοιάζει με Lego. 

Το πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει μια μεμβράνη με ένα μικρό λογότυπο Pac-Man και λάμπει ακόμη και στο σκοτάδι για να αποκαλύψει έναν λαβύρινθο. Υπάρχει επίσης μια ημιδιαφανής θεματική θήκη με τον Pac-Man και τους εχθρούς του Inky, Blinky, Pinky και Clyde. μόλις ενεργοποιηθεί, λαμβάνετε μία από τις οκτώ ταπετσαρίες με θέμα το Pac-Man, μαζί με ένα κινούμενο σχέδιο φόρτισης με θέμα το Pac-Man, επανασχεδιασμένα ρετρό εικονίδια/ήχους ειδοποιήσεων και πολλά άλλα. Το κουτί έχει επίσης θέμα Pac-Man.

Εάν συνοδεύεται επίσης από ένα περίπτερο Pac-Man που μοιάζει με Lego, το κατασκευάζετε μόνοι σας, με την προϋπόθεση ότι το παραγγείλετε απευθείας από την OnePlus. Τέλος, περιλαμβάνει μια προεγκατεστημένη έκδοση του παιχνιδιού 2015 (free-to-play) Pac-Man 256. 

Διαφορετικά, είναι το ίδιο OnePlus Nord 2 που δοκιμάσαμε πρόσφατα, με οθόνη OLED 6,43 ιντσών 1080 90 Hz, MediaTek Dimensity Επεξεργαστής 1200-AI και μπαταρία ταχείας φόρτισης 4.500 mAh, 65 W. Στο πίσω μέρος, θα βρείτε μια ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50 megapixel, υπερευρεία κάμερα 8 megapixel και μονόχρωμη κάμερα 2 megapixel. Θα κυκλοφορήσει αύριο για 499 £/529€/37.999 ₹ στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Ινδία αντίστοιχα, και όπως και το κανονικό Nord 2, δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *