Η remastered τριλογία GTA είναι διαθέσιμη για αγορά ξανά για υπολογιστή

Η remastered τριλογία GTA είναι διαθέσιμη για αγορά ξανά για υπολογιστή

Τρεις ημέρες μετά την απόσυρση του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition από την πώληση σε υπολογιστή, η Rockstar Games λέει ότι οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ξανά το πακέτο σε αυτήν την πλατφόρμα. Ο εκδότης διέλυσε την ανανεωμένη συλλογή από το κατάστημα του Rockstar Games Launcher “για να αφαιρέσει ορισμένα αρχεία δεδομένων που συμπεριλήφθηκαν ακούσια στις νέες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών”..

Ο εκδότης ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και είπε ότι «θα βελτιώσει και θα ενημερώσει τη συνολική απόδοση καθώς προχωράμε μπροστά». Πολλοί παίκτες έχουν επικρίνει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του GTA III, του GTA: Vice City και του GTA: San Andreas, και κάποιοι έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο με διάφορα σφάλματα και σφάλματα. Εξέφρασαν επίσης τη δυσαρέσκειά τους στο Metacritic, όπου σχολίαζαν τον βομβαρδισμό της συλλογής — η συνολική βαθμολογία των χρηστών είναι αυτή τη στιγμή κάτω από ένα στα 10 σε κάθε πλατφόρμα.

Λίγο μετά την κυκλοφορία της τριλογίας την περασμένη εβδομάδα, το Rockstar Games Launcher βγήκε εκτός σύνδεσης για λόγους συντήρησης όπως λέει ο εκδότης. Αυτό σήμαινε ότι όσοι αγόρασαν τη συλλογή δεν μπορούσαν να παίξουν τα τρία παιχνίδια της για πάνω από μία ημέρα, ενώ το Grand Theft Auto Online και το Red Dead Online ήταν επίσης εκτός λειτουργίας έως ότου η Rockstar αποκαταστήσει την υπηρεσία την Παρασκευή το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *