Διαρροή tablet και έξυπνων φορητών συσκευών Samsung 2022

Διαρροή tablet και έξυπνων φορητών συσκευών Samsung 2022

Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τη Samsung που οδεύει προς το 2022 και δεν αφορά μόνο τα smartphone Galaxy S22. Ακούσαμε πολλές φήμες για τη σειρά Galaxy Tab S8 και τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τη σειρά tablet, καθώς και λεπτομέρειες για τα σχέδια της Samsung για νέα ασύρματα ακουστικά, smartwatches και φορητούς υπολογιστές για το 2022.  Το τμήμα της Samsung  που ασχολείται με ασύρματες τεχνολογίες έχει προφανώς μοιραστεί τα επιχειρηματικά του σχέδια για το 2022 με έως και τριάντα σημαντικούς συνεργάτες στη Νότια Κορέα, αποκαλύπτοντας σχέδια παραγωγής και ημερομηνίες.

Samsung new product lineup plans for 2022 (image: @FrontTron)

Οι πληροφορίες που μεταφράστηκαν και τοποθετήθηκαν σε έναν τακτοποιημένο πίνακα από τον χρήστη FrontTron αποκαλύπτουν τέσσερις παραλλαγές του Galaxy Tab S8 με μοντέλο Lite, vanilla Tab S8, Tab S8+ και ένα κορυφαίο Tab S8 Ultra. Τα premium μέλη του Tab S8 έχουν προγραμματιστεί να βγουν στην παραγωγή κάποια στιγμή το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ενώ το μοντέλο Lite αναμένεται να ακολουθήσει το τέταρτο τρίμηνο. Με βάση τις πληροφορίες, η Samsung θέλει να παράγει 1,6 εκατομμύρια μονάδες Tab S8 Lite και 1,2 εκατομμύρια μονάδες βανίλια Galaxy Tab S8. Τα μοντέλα Plus και Ultra θα πρέπει να κατασκευάζονται σε μικρότερες ποσότητες στις 900.000 και 400.000 μονάδες αντίστοιχα.

Μπορούμε επίσης να δούμε δύο βασικά tablet στη μίξη με τα Tab A8 και Tab A7 Lite που έχουν προγραμματιστεί να βγουν στην παραγωγή μεταξύ 1ου και τέταρτου τριμήνου 2022 και σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τις premium πλάκες με 11 εκατομμύρια μονάδες το καθένα.

Στον τομέα των έξυπνων φορητών συσκευών, η Samsung θέλει να παράγει 4,8 εκατομμύρια μονάδες του επερχόμενου Galaxy Watch5 το 4ο τρίμηνο. Τα Galaxy Buds Pro2 και Buds Live2 αναμένονται επίσης κάποια στιγμή κατά την περίοδο 2-3ου τριμήνου. Η Samsung θέλει να κατασκευάσει 3,3 εκατομμύρια μονάδες Buds Live2 και 3,1 εκατομμύρια Buds Pro2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *