Η οικογένεια Samsung Galaxy S21 αποκτά νέα σταθερή έκδοση One UI 4 για τη διόρθωση προβλημάτων καθυστέρησης

Η οικογένεια Samsung Galaxy S21 αποκτά νέα σταθερή έκδοση One UI 4 για τη διόρθωση προβλημάτων καθυστέρησης

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε ότι η Samsung αναγνώρισε τα προβλήματα καθυστέρησης που μαστίζουν ορισμένες μονάδες Galaxy S21, ειδικά στις ΗΠΑ, αφού ενημερώθηκε στη σταθερή επανάληψη του One UI 4 που βασίζεται στο Android 12, η ​​κυκλοφορία του οποίου ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.

Και σήμερα η εταιρεία έχει ήδη τη λύση. Το ζήτημα ήταν ότι όταν επιλέγατε 120 Hz στις Ρυθμίσεις, ο ρυθμός ανανέωσης θα επέστρεφε στα 60 Hz μόλις ο χρήστης σταματούσε να αγγίζει την οθόνη – αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλή αντιληπτή καθυστέρηση.

Η νέα έκδοση είναι G99xUSQU4BUK9 (όπου το “x” είναι διαφορετικό ανάλογα με το μέλος της οικογένειας S21 που έχετε) και έρχεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο G99xUSQU4BUK7 σε μοντέλα αμερικανικών εταιρειών. Προς το παρόν, η νέα έκδοση εμφανίστηκε στη Verizon, αλλά αναμένουμε να φτάσει στις μονάδες των άλλων εταιρειών πολύ σύντομα.

Καθώς το προαναφερθέν σφάλμα εναλλαγής ρυθμού ανανέωσης φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τις αμερικανικές μονάδες των Galaxy S21, S21+και S21 Ultra, μένει να δούμε αν αυτή η ενημερωμένη έκδοση κώδικα λογισμικού θα αποσταλεί παγκοσμίως σε εύθετο χρόνο ή όχι. Τα άτομα που το έχουν ήδη εγκαταστήσει αναφέρουν σημαντική βελτίωση στη συνολική ανταπόκριση του τηλεφώνου, αν και προφανώς υπάρχει ακόμα κάποια υπολειπόμενη καθυστέρηση κύλισης σε εφαρμογές τρίτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *