Το Spotify συνεργάζεται με το Netflix για την κυκλοφορία του νέου αποκλειστικού Netflix Hub

Το Spotify συνεργάζεται με το Netflix για την κυκλοφορία του νέου αποκλειστικού Netflix Hub

To Spotify ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με το Netflix για την κυκλοφορία ενός αποκλειστικού κόμβου Netflix εντός της υπηρεσίας. Αυτός ο κόμβος είναι προσβάσιμος από το κινητό καθώς και από την έκδοση web της υπηρεσίας.

Ο αποκλειστικός κόμβος θα λειτουργεί ως ενιαία υπηρεσία για όλα τα μέσα που σχετίζονται με το Netflix, μερικά από τα οποία είναι αποκλειστικά στο Spotify. Αυτό περιλαμβάνει επίσημα soundtrack για εκπομπές και ταινίες του Netflix, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς νέας εκπομπής “Squid Game” και της ταινίας μεγάλου μήκους του Lin-Manuel Miranda “Tick, Tick… Boom!” καθώς και επίσημες λίστες αναπαραγωγής που περιλαμβάνουν όλα τα τραγούδια με άδεια χρήσης που εμφανίζονται σε εκπομπές όπως το “Money Heist” και το “Bridgerton”.

Το κέντρο είναι επίσης ένα μέρος για όλα τα podcast που περιβάλλουν τα διάφορα μέσα που φτιάχνει το Netflix, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως το «Netflix Is A Daily Joke» και το «The Crown: The Official Podcast». Το Netflix διαθέτει επίσης Βελτιωμένα Άλμπουμ για επιλεγμένους τίτλους, όπως η νέα ταινία «The Harder They Fall», η οποία, μαζί με το soundtrack της ταινίας, περιλαμβάνει επίσης παρασκηνιακή ματιά στη δημιουργία του soundtrack.

Το νέο αποκλειστικό κέντρο για το Netflix είναι παρόμοιο με αυτό που έφτιαξε το Spotify για την Disney πριν από μερικά χρόνια. Επίσης, διαθέτει soundtrack, λίστες αναπαραγωγής και podcast που περιβάλλουν τα διάφορα μέσα της Disney. Όπως θα περίμενε κανείς, αυτός είναι ένας πολύ πιο πυκνοκατοικημένος κόμβος σε σύγκριση με το Netflix», το οποίο είναι εκπληκτικά αραιό καθώς μέχρι στιγμής έχει προστεθεί μόνο επιλεγμένο περιεχόμενο.

Το νέο Netflix θα είναι διαθέσιμο σε δωρεάν και premium συνδρομητές στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ινδία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *