Η Microsoft θα δημιουργήσει νέα περιοχή κέντρου δεδομένων στο Βέλγιο για την παροχή λύσεων cloud

Η Microsoft θα δημιουργήσει νέα περιοχή κέντρου δεδομένων στο Βέλγιο για την παροχή λύσεων cloud

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο πολυετές επενδυτικό σχέδιο για το Βέλγιο μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας Alexander De Croo. Το σχέδιο Digital AmBEtion αποτελείται από τρία μέρη. παροχή ψηφιακής υποδομής, βοήθεια στους πολίτες να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες και δημιουργία βιώσιμου κοινωνικού αντίκτυπο. Η νέα περιοχή κέντρου δεδομένων που θα δημιουργηθεί στη χώρα θα είναι κεντρική στο σχέδιο.

Σχολιάζοντας την Digital AmBEtion, ο Didier Ongena, Γενικός Διευθυντής της Microsoft BeLux, δήλωσε:

«Για να αναπτυχθεί η οικονομία, το Βέλγιο χρειάζεται υποδομές αιχμής σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, επιτρέποντας στους οργανισμούς να καινοτομούν πιο γρήγορα και να είναι πιο ανταγωνιστικοί. Επενδύοντας σε μια περιοχή κέντρου δεδομένων στο Βέλγιο, η Microsoft δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την ψηφιοποίηση της βελγικής οικονομίας».

Με τη δημιουργία της νέας περιοχής datacenter, οργανισμοί όλων των μεγεθών θα έχουν βελτιωμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud που καλύπτουν υπολογιστές, δίκτυα, βάσεις δεδομένων, αναλυτικά στοιχεία, τεχνητή νοημοσύνη και το Διαδίκτυο των πραγμάτων μέσω του Microsoft Azure. Μερικά άλλα οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνουν τη διατήρηση των μεταφορών δεδομένων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Ζώνες Διαθεσιμότητας Azure που αυξάνουν την ανοχή σε αστοχίες κέντρων δεδομένων.

Η Microsoft σχεδιάζει να μοιραστεί περισσότερες από τις λεπτομέρειες του σχεδίου Digital AmBEtion και τον τρόπο με τον οποίο θα υποστηρίξει την «οικονομική ανάπτυξη και ψηφιοποίηση χωρίς αποκλεισμούς» τους επόμενους μήνες. Μόλις δημιουργηθεί, η περιοχή του κέντρου δεδομένων θα ενταχθεί στη «μεγαλύτερη υποδομή cloud στον κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *