Η Samsung κυκλοφορεί την εφαρμογή κάμερας Expert RAW για το Galaxy S21 Ultra

Η Samsung κυκλοφορεί την εφαρμογή κάμερας Expert RAW για το Galaxy S21 Ultra

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε την εφαρμογή κάμερας Expert RAW με υποστήριξη για 16-bit Linear DNG RAW και από τις τέσσερις κάμερες του Galaxy S21 Ultra.

Τα αρχεία DNG περιλαμβάνουν την επεξεργασία HDR βασισμένη σε πολλαπλά καρέ κανονικών εικόνων JPEG, αλλά με την πρόσθετη ευελιξία του αρχείου RAM 16-bit. Μπορείτε να κάνετε τα αρχεία να φαίνονται όπως θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε το εξαιρετικό δυναμικό εύρος, τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια της βάσης των εικόνων του Galaxy S21 Ultra.

Τα αρχεία DNG διαθέτουν επίσης ένα ενσωματωμένο προφίλ για το Lightroom και μια άμεση ενσωμάτωση για την εξαγωγή εικόνων από την εφαρμογή Expert RAW στο Lightroom Mobile στο Android.

Εκτός από την υποστήριξη DNG, το Expert RAW περιλαμβάνει πλήρη έλεγχο παραμέτρων λήψης όπως ISO, ταχύτητα κλείστρου, εστίαση και ισορροπία λευκού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είναι ορατό ένα ιστόγραμμα.

Το Expert RAW είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε συσκευές Samsung Galaxy S21 Ultra, με Android 12 και μέσω του καταστήματος Galaxy. Εάν έχετε μια τέτοια συσκευή, αλλά δεν βλέπετε την εφαρμογή στο τοπικό σας κατάστημα, θα μπορούσατε να κάνετε λήψη του APK, που παρέχεται από την Tron. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν λειτουργεί σε άλλες συσκευές εκτός από το Galaxy S21 Ultra.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *