Το Huawei nova 8 SE 4G είναι επίσημο με το Kirin 710A

Το Huawei nova 8 SE 4G είναι επίσημο με το Kirin 710A

Μόλις πρόσφατα ακούσαμε για μια έκδοση 4G του Huawei nova 8 SE και τώρα ο κατασκευαστής το ανακοίνωσε επίσημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τροφοδοτείται από το chipset Kirin 710A και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 66W.

Το Huawei nova 8 SE 4G διαφοροποιείται από την έκδοση 5G μόνο από το chipset – διατηρεί την οθόνη OLED 6,5″ ανάλυσης FullHD με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και εγκοπή σταγόνας στο επάνω μέρος για την κάμερα 16MP.

Η διάταξη της κύριας κάμερας στο πίσω μέρος έχει τέσσερις κάμερες:  μια κύρια κάμερα 64MP + 8MP ultrawide + 2MP macro + αισθητήρας βάθους 2MP. Το φλας LED βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα σε όλα τα σκοπευτικά.

Το τηλέφωνο κυκλοφορεί στην Κίνα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι διαθέτει Harmony OS 2 από το κουτί. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μόνο 3.800 mAh, αλλά η Huawei είναι μια από τις λίγες εταιρείες με τις κατάλληλες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, επομένως η μικροσκοπική κυψέλη δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες.

Η Huawei πουλά ήδη το nova 8 SE 4G στο Vmall με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο για 2.099 CNY, που είναι περίπου 330 $ ή 290 €. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα – Sky Gradient, Silver, Blue και Black. Είναι πολύ απίθανο το τηλέφωνο να το κάνει εκτός Κίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *