Διαρροή λογότυπου Snapdragon 8Gx Gen 1 ημέρες πριν από τη μεγάλη ανακοίνωση της Qualcomm

Διαρροή λογότυπου Snapdragon 8Gx Gen 1 ημέρες πριν από τη μεγάλη ανακοίνωση της Qualcomm

Ένα λογότυπο για ένα νέο τσιπ της Qualcomm εντοπίστηκε σε έναν ιστότοπο για την εταιρεία από τον @Za_Raczke λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη ανακοίνωση.

Ο τίτλος της σελίδας είναι “Εικονίδιο δοκιμής” και το εν λόγω εικονίδιο βρίσκεται δίπλα σε μια ετικέτα “Test123”. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα πρότυπο που προορίζεται να συμπληρωθεί με πραγματικό κείμενο (αυτό είναι το νόημα της τοποθεσίας σκηνής), αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Αλλά το όνομα του νέου ναυαρχίδας chipset υποτίθεται ότι ήταν “Snapdragon 8 Gen 1”. Η Qualcomm στην πραγματικότητα δεν επιβεβαίωσε το ακριβές όνομα, απλώς αναφέρθηκε στη “νεότερη πλατφόρμα μας Snapdragon 8-series”. Έτσι, είναι πιθανό τα τσιπ της σειράς 8 να ονομαστούν στην πραγματικότητα “8Gx”.

Η Qualcomm διαθέτει ήδη τσιπ με την ονομασία «8cx», τις ναυαρχίδες για φορητούς υπολογιστές Windows-on-ARM. Υπάρχει επίσης ένα 8c, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το 8cx, και ένα εισαγωγικό επίπεδο 7c. Εάν το “c” σημαίνει “υπολογιστής”, τι σημαίνει το “G”;

Σύμφωνα με το τρέχον σχήμα ονοματοδοσίας, ορισμένα chipset λαμβάνουν επίθημα “G” για να υποδηλώσει υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού για την GPU, π.χ. το Snapdragon 765 και το 765G. Και το “x” σημαίνει απλά high-end.

Η μεγάλη εκδήλωση έχει οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου (Τρίτη). Ελάτε στη συνέχεια για να μάθετε τι είναι αυτή η επιχείρηση Snapdragon 8Gx Gen 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *