Τα Windows 11 αποκτούν μια νέα συντόμευση πληκτρολογίου για σίγαση ή κατάργηση σίγασης μικροφώνου

Τα Windows 11 αποκτούν μια νέα συντόμευση πληκτρολογίου για σίγαση ή κατάργηση σίγασης μικροφώνου

H Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 με μια νέα δυνατότητα της γραμμής εργασιών που σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορη σίγαση και κατάργηση σίγασης του μικροφώνου. Επιπλέον, η Microsoft εισήγαγε μια νέα πειραματική δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο από άλλες εφαρμογές στο Microsoft Teams στα Windows 11 ενώ βρίσκεστε σε σύσκεψη.

Η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία πληκτρολογίου που θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε τη σίγαση του μικροφώνου της συσκευής σας με ένα μόνο κλικ. Προς το παρόν, η συντόμευση πληκτρολογίου Win + Alt + K λειτουργεί μόνο στο Microsoft Teams και μπορείτε επίσης να την αλλάξετε κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο μικροφώνου που εμφανίζεται στο δίσκο συστήματος.

Αρχικά, αυτή η καθολική λειτουργία σίγασης των Windows 11 απαιτούσε από τους χρήστες να κάνουν χειροκίνητα κλικ στο εικονίδιο του μικροφώνου στη γραμμή εργασιών. Το εικονίδιο εμφανίζεται δίπλα στα εικονίδια WiFi ή Ethernet, έντασης ήχου και μπαταρίας και μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό για να θέσετε σε σίγαση και να καταργήσετε τη σίγαση του μικροφώνου σε ένα μόνο δευτερόλεπτο.

«Μπορείτε να δείτε την κατάσταση ήχου της κλήσης σας, ποια εφαρμογή έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας και να θέσετε γρήγορα σε σίγαση και να καταργήσετε τη σίγαση της κλήσης σας ανά πάσα στιγμή», είπε η Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *