Το BBC iPlayer επιτέλους φτάνει στο PS5 με υποστήριξη 4K

Το BBC iPlayer επιτέλους φτάνει στο PS5 με υποστήριξη 4K

Το BBC φέρνει επιτέλους την εφαρμογή iPlayer του στο PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία της κονσόλας. Οι Βρετανοί περίμεναν υπομονετικά το BBC iPlayer στο PS5, ειδικά καθώς η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερες από 15.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών Xbox Series X / S.

Η εφαρμογή BBC iPlayer είναι πλέον διαθέσιμη στην καρτέλα πολυμέσων στην αρχική οθόνη του PS5 και περιλαμβάνει υποστήριξη για ροή περιεχομένου 4K από την υπηρεσία. «Από σήμερα, οι κάτοχοι PS5 μπορούν να προσθέσουν την εφαρμογή BBC iPlayer μεταβαίνοντας στην καρτέλα Media στην αρχική οθόνη του PS5 και επιλέγοντας BBC iPlayer από την ενότητα Όλες οι εφαρμογές», εξηγεί ο Neil Hall, επικεφαλής προϊόντος στο BBC iPlayer. “Αυτό θα προσθέσει το BBC iPlayer στη βιβλιοθήκη εφαρμογών και θα το κάνει διαθέσιμο για χρήση απευθείας από την αρχική οθόνη του PlayStation.”

Η εφαρμογή iPlayer για το PS5 έρχεται ακριβώς στην ώρα της για την εισροή χριστουγεννιάτικων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και το φινάλε της σεζόν του Doctor Who: Flux.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *