Οι παίκτες του Xbox θα μπορούν σύντομα να μοιράζονται κλιπ παιχνιδιού μέσω δημόσιων συνδέσμων

Οι παίκτες του Xbox θα μπορούν σύντομα να μοιράζονται κλιπ παιχνιδιού μέσω δημόσιων συνδέσμων

Τα κλιπ βιντεοπαιχνιδιών του Xbox μπορεί να μοιράζονται πιο εύκολα  μέσω μοναδικών δημόσιων URL στην εφαρμογή Xbox για κινητά. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα συλλεχθούν επίσης σε μια νέα περιοχή “ανερχόμενο περιεχόμενο”, ώστε να μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι άλλοι. Οι λειτουργίες δοκιμάζονται τώρα στην εφαρμογή και «σύντομα» θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους χρήστες, είπε ο Hryb. 

«Με την κοινή χρήση συνδέσμου, απλώς μεταβείτε στη λήψη που θέλετε να μοιραστείτε στην εφαρμογή Xbox για κινητά για να λάβετε έναν σύνδεσμο και, στη συνέχεια, επικολλήστε την οπουδήποτε για να μοιραστείτε με τους φίλους σας, οι οποίοι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένοι για να δουν τη λήψη σας. Τώρα δοκιμάζουμε αυτό το χαρακτηριστικό που ζητήθηκε εδώ και καιρό”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Xbox.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μοιράστηκε η Hryb, η ενότητα του δημοφιλούς περιεχομένου είναι ένας νέος ιστότοπος τύπου κοινωνικών μέσων σε iOS και Android που μοιάζει με (περιμένετε) τη ροή του TikTok — Κάπως μια τάση τον τελευταίο καιρό. Κάνοντας κλικ σε αυτό ανοίγουν οι καλύτερες στιγμές στις οποίες μπορείτε να κάνετε κύλιση και, στη συνέχεια, να κάνετε like, να σχολιάσετε και να μοιραστείτε (πάνω). 

Η Microsoft ήδη προσφέρει τη δυνατότητα κοινής χρήσης κλιπ παιχνιδιών και στιγμιότυπων οθόνης μέσω της ροής δραστηριοτήτων του προφίλ σας, των κλαμπ, των μηνυμάτων και των κοινωνικών δικτύων πολυμέσων, σε κονσόλες καθώς και στην εφαρμογή για κινητά. Η Sony παρουσίασε επίσης πρόσφατα μια παρόμοια λειτουργία στο PlayStation 5.Ωστόσο, η δυνατότητα δημιουργίας δημόσιων συνδέσμων θα το κάνει πιο απρόσκοπτο και η Microsoft το κάνει πιο προσιτό με την πτυχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία δοκιμάζει τη δυνατότητα με προγραμματιστές, αλλά θα πρέπει να δείτε τη λειτουργία στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *