Το Facebook δοκιμάζει μια λειτουργία διαχωρισμού λογαριασμών στο Messenger

Το Facebook δοκιμάζει μια λειτουργία διαχωρισμού λογαριασμών στο Messenger

Μπορεί σύντομα να υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να πείσετε τους φίλους σας να πληρώσουν το μερίδιό τους από την επιταγή. Το Facebook (ή η μητρική του εταιρεία Meta) ανακοίνωσε σήμερα ότι δοκιμάζει το Split Payments, «έναν δωρεάν και γρήγορο τρόπο για να μοιραστείτε το κόστος των λογαριασμών και των εξόδων». Από την επόμενη εβδομάδα, οι χρήστες στις ΗΠΑ θα μπορούν να χρεώνουν τους φίλους τους σε μια ομαδική συνομιλία ή από το Payments Hub στο Messenger. 

Σε μια ομαδική συνομιλία, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί “Έναρξη” για να ξεκινήσετε τις πληρωμές και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να μοιράσετε ένα χρηματικό ποσό ομοιόμορφα ή να αποφασίσετε τι χρωστάει κάθε άτομο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας και να προσθέσετε ένα προσαρμόσιμο μήνυμα. Τα χρήματα θα σταλούν μέσω του Facebook Pay και αφού υποβάλετε, το αίτημά σας θα σταλεί στο chat room της ομάδας. 

To Facebook είπε επίσης ότι έχει προσθέσει νέα προσαρμοσμένα εφέ ομάδας από τέσσερις επιπλέον δημιουργούς: τους King Bach, Emma Chamberlain, Bella Poarch και Zach King. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης νέα “soundmoji” που συνδέονται με το soundtrack του Stranger Things και το remaster του άλμπουμ  Red  της Taylor Swift.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *