Το πρόγραμμα οδήγησης AMD Radeon 21.12.1 φέρνει σημαντικά κέρδη στην απόδοση του Halo Infinite

Το πρόγραμμα οδήγησης AMD Radeon 21.12.1 φέρνει σημαντικά κέρδη στην απόδοση του Halo Infinite

Η AMD έχει προωθήσει ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης με βαριές βελτιστοποιήσεις. Το Radeon Software Adrenalin 21.12.1 υποστηρίζει επίσης το Icarus, το Blender 3.0 σε RX 6000 GPU και την επερχόμενη Fortnite ενημέρωση.

Η AMD έδωσε μερικούς αριθμούς σχετικά με το είδος των πλεονεκτημάτων απόδοσης που μπορούν να περιμένουν αυτοί στην κόκκινη ομάδα από αυτόν τον οδηγό όταν παίζουν το Halo Infinite, όπως φαίνεται παρακάτω. Τα πλεονεκτήματα θα πρέπει να ισχύουν για το free-to-play στοιχείο για πολλούς παίκτες του shooter καθώς και για την επερχόμενη καμπάνια στις 8 Δεκεμβρίου.

Στις εσωτερικές δοκιμές της, η AMD σημείωσε 17%, 19% και 16% αύξηση στην απόδοση στο RX 6900 XT , κάρτες γραφικών RX 6800 XT και RX 6700 XT, αντίστοιχα με αυτό το πρόγραμμα οδήγησης. Οι δοκιμές έγιναν σε ένα σύστημα με CPU Ryzen 9 5900X σε συνδυασμό με 16 GB RAM και Windows 10. Το παιχνίδι έτρεχε σε 4K χρησιμοποιώντας την προεπιλογή Ultra και στα τρία σημεία αναφοράς.

Ακολουθούν τα διορθωμένα προβλήματα σε αυτήν την έκδοση:

  • Κατά την εκτέλεση του SteamVR Home σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics όπως το Radeon™ VII Graphics, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σφάλμα.
  • Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Marvel’s Guardians of the Galaxy™, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν χρονικά όρια προγράμματος οδήγησης σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics, όπως το Radeon™ RX 5500 XT Graphics.
  • Κατά την αναπαραγωγή του PlayerUnknown’s Battlegrounds™ με πολλαπλές οθόνες συνδεδεμένες σε εκτεταμένη λειτουργία, το λογισμικό Radeon™ ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται όταν ο χρήστης βρίσκεται στο λόμπι και επιχειρεί να ανοίξει το λογισμικό Radeon στη δευτερεύουσα οθόνη μέσω του μενού περιβάλλοντος.
  • Ενδέχεται να παρατηρηθεί οπτική αλλοίωση στο λογότυπο ή τον αριθμό πινακίδας ενός οχήματος κατά την αναπαραγωγή του Forza Horizon 5™ σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics όπως τα Graphics της σειράς Radeon™ RX 500.

Τα γνωστά ζητήματα είναι τα εξής:

  • Μετά την αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό Radeon™, το στοιχείο Power Tuning ενός αποθηκευμένου προφίλ συντονισμού ενδέχεται να μην φορτώνεται σωστά όταν ένας χρήστης εισάγει ένα προηγουμένως αποθηκευμένο προφίλ συντονισμού.
  • Ενδέχεται να παρατηρηθούν οπτικά τεχνουργήματα κατά την αναπαραγωγή του Call of Duty®: Black Ops Cold War σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics όπως το Radeon™ RX 6800M Graphics. *Η AMD συνεργάζεται με τους προγραμματιστές παιχνιδιών για την επίλυση αυτού του ζητήματος.
  • Ο Ενισχυμένος συγχρονισμός μπορεί να προκαλέσει εμφάνιση μαύρης οθόνης όταν είναι ενεργοποιημένος σε ορισμένα παιχνίδια και διαμορφώσεις συστήματος. Όλοι οι χρήστες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον Ενισχυμένο συγχρονισμό ενεργοποιημένο θα πρέπει να τον απενεργοποιήσουν ως προσωρινή λύση.
  • Οι μετρήσεις απόδοσης Radeon και οι λειτουργίες καταγραφής ενδέχεται να αναφέρουν κατά διαστήματα εξαιρετικά υψηλές και εσφαλμένες τιμές ρολογιού μνήμης.

Το πρόγραμμα οδήγησης Radeon Software Adrenalin 21.12.1 είναι διαθέσιμο για Windows 10 και Windows 11 και μπορεί πλέον να εγκατασταθεί μέσω της εφαρμογής Radeon Settings στην ενότητα Προαιρετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *