Το Samsung Galaxy Note20 λαμβάνει την τρίτη έκδοση beta του One UI 4 που βασίζεται στο Android 12

Το Samsung Galaxy Note20 λαμβάνει την τρίτη έκδοση beta του One UI 4 που βασίζεται στο Android 12

H Samsung συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες beta του One UI 4 με βάση το Android 12. Πιο πρόσφατα ήταν το Galaxy Z Fold2 που έλαβε μια νέα έκδοση beta και η σειρά S10 έλαβε την πρώτη του έκδοση.

Από την άλλη πλευρά, τα Galaxy Note20 και Note20 Ultra αρχίζουν να λαμβάνουν την τρίτη έκδοση beta του One UI 4, μια έκδοση με την ένδειξη ZUL1. Αυτό κυκλοφορεί τώρα στις ΗΠΑ και την Κορέα και θα φτάσει ως ενημέρωση μέσω του αέρα για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα beta.

Η νέα έκδοση διορθώνει έναν αριθμό σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων με τον έλεγχο ταυτότητας με δακτυλικά αποτυπώματα σε ορισμένες εφαρμογές, κάτι που σχετίζεται με την επιλογή των στοιχείων στον Γρήγορο πίνακα, σφάλματα εμφάνισης δεδομένων, ένα πρόβλημα που μείωσε την φωτεινότητα οθόνης μετά από επανεκκίνηση, ένα άλλο που σχετίζεται με την οθόνη κλειδώματος , σφάλματα στο Galaxy Watch 4 που είναι συνδεδεμένο με Note20 ή Note20 Ultra, καθώς και άλλα δευτερεύοντα ζητήματα. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα πρέπει να βελτιωθεί και οι αποσυνδέσεις από τα Windows μέσω USB είναι πλέον κατά κάποιο τρόπο καλύτερες.

Ας ελπίσουμε ότι η Samsung θα επιλύσει τα υπόλοιπα ζητήματα και θα μπορέσει να στείλει την τελική ενημέρωση στις μονάδες Galaxy Note20 και Note20 Ultra σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *