Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Motorola Moto G51 5G στην Ινδία

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Motorola Moto G51 5G στην Ινδία

H Motorola φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το Moto G51 5G στην Ινδία στις 10 Δεκεμβρίου και η φήμη αποδείχθηκε αληθινή αφού το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ινδία επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας σήμερα στο Twitter.

Η Motorola δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την ινδική τιμή του Moto G51 5G, αλλά επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα έχει δύο χρωματικές επιλογές στην Ινδία και θα πωλείται μέσω του Flipkart.

Το Motorola Moto G51 5G είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που τροφοδοτείται από το Snapdragon 480+ SoC. Εκκινεί το Android 11 και διαθέτει έως 8 GB RAM και έως 128 GB αποθηκευτικό χώρο. 

Το Moto G51 5G διαθέτει οθόνη LCD 6,8″ 120 Hz FullHD+ και διατίθεται με μπαταρία 5.000 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω θύρας USB-C έως και 10 W.

Για φωτογραφία, το Moto G51 5G διαθέτει συνολικά τέσσερις κάμερες – μια selfie 13 MP shooter μέσα στην τρύπα διάτρησης (16MP στο κινεζικό μοντέλο), με την κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος ενωμένη με μονάδες 8MP ultrawide και 2MP macro.

Το smartphone έχει υδατοαπωθητικό σχεδιασμό, υποστηρίζει Dolby Atmos και διαθέτει 3,5 mm υποδοχή ακουστικών ενσωματωμένη. Διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι για ξεκλείδωμα χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *