Το τρέιλερ του Κεφαλαίου 3 του «Fortnite» που διέρρευσε δείχνει ένα νέο νησί και το Spider-Man

Το τρέιλερ του Κεφαλαίου 3 του «Fortnite» που διέρρευσε δείχνει ένα νέο νησί και το Spider-Man

Το Fortnite Κεφάλαιο 2 μόλις έφτασε στο τέλος του, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους sleuth να μάθουν τι θα περιέχει το Κεφάλαιο 3. Το επίσημο πολωνικό κανάλι YouTube του παιχνιδιού μοιράστηκε για λίγο ένα τρέιλερ του Κεφαλαίου 3 που αποκαλύπτει πολλές από τις προγραμματισμένες αλλαγές στο Battery Royale Brawler. Μπορείτε να περιμένετε ένα νέο νησί (και νέους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Gears of War’s Marcus και Kait καθώς και του Spider-Man — φαίνεται ακόμη και να αιωρείται στον ιστό όπως έχετε δει στα παιχνίδια του Spider-Man του Insomniac, για να μην αναφέρουμε τοπικές περιοχές όπως το Daily Bugle. Το

Το Κεφάλαιο 3 θα προσθέσει μερικούς νέους μηχανισμούς μαζί με νέα  όπλα και αντικείμενα. Μπορείτε να γλιστρήσετε (που φαίνεται στο φινάλε του Κεφαλαίου 2) και να δημιουργήσετε στρατόπεδα για να θεραπεύσετε την ομάδα σας και να αποθηκεύσετε αντικείμενα που μπορείτε να μεταφέρετε σε μελλοντικούς αγώνες Και υπάρχει ακόμη και ένας βαθμός δύναμης στα αστέρια: Ο The Foundation, ένας χαρακτήρας που εκφράζεται από τον Dwayne Johnson, θα μεταφερθεί από το κλείσιμο του Κεφαλαίου 2.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα κάνει το ντεμπούτο του το Κεφάλαιο 3. Ωστόσο, η Epic δεν φοβόταν να επαναλάβει την ιστορία και να βγάλει τους  παίκτες εκτός Fortnite καθώς το προηγούμενο κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του. Το Κεφάλαιο 2 έκλεισε με δραματικό τρόπο, με το The Foundation να βοηθά να νικήσει μια εισβολή Cube Queen και να αναποδογυρίζει ολόκληρο το νησί. Αν κολλούσες με το συμβάν, έμεινες να πατάς νερό και χωρίς άλλη επιλογή παρά να σταματήσει το παιχνίδι. Γ Προφανώς, η Epic στοιχηματίζει ότι αυτό το δραματικό τέχνασμα θα λειτουργήσει για δεύτερη φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *