Η Microsoft ανακοινώνει νέες συνεργασίες και δυνατότητες για το Azure Space

Η Microsoft ανακοινώνει νέες συνεργασίες και δυνατότητες για το Azure Space

Πέρυσι, η Microsoft ανακοίνωσε το Azure Space, μια νέα πρωτοβουλία για να κάνει τη διαστημική συνδεσιμότητα και τους υπολογιστές εύκολα προσβάσιμη σε όλους τους κλάδους, όπως η γεωργία, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες και η κυβέρνηση. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε τις ακόλουθες νέες συνεργασίες και δυνατότητες για το Azure Space: Το

  • Azure Orbital φτάνει σε Preview—τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνεί και να ελέγχει δορυφόρους, από τους επίγειους σταθμούς που ανήκουν και συνεργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο—χωρίς κόστος backhaul στο Azure. Το Azure Orbital είναι μια νέα διαχειριζόμενη υπηρεσία που θα προσφέρει πρόσβαση σε φυσικές δυνατότητες δορυφορικής επικοινωνίας. Το Azure Orbital θα επιτρέψει στους πελάτες να αναλύουν γρήγορα δεδομένα που έχουν ληφθεί από το διάστημα.
  • Οι καινοτομίες που βασίζονται στο Azure είναι να «βλέπουν» μέσα από τα σύννεφα με το SpaceEye και να βελτιώνουν την εικόνα με το Project Turing.
  • Η νέα συνεργασία με την Airbus φέρνει τις κορυφαίες δορυφορικές εικόνες και δεδομένα υψομέτρου υψηλής ανάλυσης στον κόσμο στο Azure, για να μεταμορφώσει περαιτέρω την κατανόησή μας για τον κόσμο.
  • Μια συνεργασία εικονικοποίησης με την iDirect, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους δορυφορικών μόντεμ, δημιουργεί σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για τους πελάτες.
  • Νέες συνεργασίες γεωχωρικών και αναλυτικών δεδομένων με τα Esri, Blackshark.ai και Orbital Insight στο Azure δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αποκτήσουν νέες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *