Το Xbox Game Pass για υπολογιστή είναι πλέον απλώς «PC Game Pass»

Το Xbox Game Pass για υπολογιστή είναι πλέον απλώς «PC Game Pass»

Η Microsoft άλλαξε το όνομα  σε μία από τις συνδρομητικές υπηρεσίες παιχνιδιών της. Το Xbox Game Pass για υπολογιστή είναι πλέον απλώς PC Game Pass. 

Η κίνηση θα μπορούσε να βοηθήσει να αποφευχθεί κάποια σύγχυση, καθώς το Xbox Game Pass είναι ένα ξεχωριστό σχέδιο με διαφορετική βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Θα πρέπει επίσης να είναι σαφέστερο ότι τα παιχνίδια στο πρόγραμμα υπολογιστή δεν μπορούν απαραίτητα να παιχτούν σε κονσόλες.

Το Xbox Game Pass περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια κονσόλας, με τίτλους Xbox Game Studios να ενώνονται την ημέρα κυκλοφορίας. Το PC Game Pass έχει τη δική του επιλογή παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων τίτλων πρώτου κατασκευαστή και πρόσβασης στο EA Play.

Εν τω μεταξύ, το Game Pass Ultimate προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Περιλαμβάνει παιχνίδια για υπολογιστές και κονσόλες, Xbox Live Gold (το οποίο χρειάζονται οι παίκτες κονσολών για τίτλους για πολλούς παίκτες που δεν είναι δωρεάν για παιχνίδι), πρόσβαση στο EA Play και gaming cloud. 

Ωστόσο, το λογότυπο PC Game Pass εξακολουθεί να περιλαμβάνει ένα εικονίδιο Xbox. Αυτό καθιστά σαφή τη σύνδεση με το Xbox και τη Microsoft, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορεί να την αποκαλούν “Xbox PC Game Pass”. Ετσι είναι η ζωή.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft αποκάλυψε ότι μερικά ακόμη παιχνίδια έρχονται στο PC Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας τους: Sniper Elite 5, Pigeon Simulator, το πανέμορφο σαμουράι side-scroller Trek to Yomi και ένα απροειδοποίητο παιχνίδι Hugecalf Studios. 

Επίσης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα μέλη του YouTube Premium μπορούν να λάβουν δωρεάν πρόσβαση στο PC Game Pass για τρεις μήνες. Η Google στέλνει την πρόσκληση στους συνδρομητές μέσω email. Η προσφορά μόνο για τις ΗΠΑ είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *