Τα Google Play Games έρχονται σε υπολογιστές με Windows το 2022

Τα Google Play Games έρχονται σε υπολογιστές με Windows το 2022

Από το επόμενο έτος, τα  Google Play Games θα είναι διαθέσιμα σε οθόνες πολύ πέρα ​​από τα τρέχοντα όρια συσκευών Android και ChromeOS. Τα στελέχη της Google ανακοίνωσαν επί σκηνής στα Game Awards 2021 ότι, από το 2022, η υπηρεσία εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη και σε υπολογιστές με Windows.

«Οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια Google Play σε περισσότερες συσκευές: θα εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ τηλεφώνου, tablet, Chromebook και σύντομα υπολογιστών με Windows», δήλωσε ο Greg Hartrell, Product Director, Games στο Android και το Google Play σε μια ανακοίνωση. Η εταιρεία έσπευσε να σημειώσει ότι δεν πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών τεχνολογίας, αλλά για ένα νέο προϊόν συνολικά. ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα τους παιχνίδια Android.” 

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ακριβώς θα δημοσιοποιηθεί η νέα λειτουργικότητα και, το πιο σημαντικό, εάν οι υπάρχοντες ελεγκτές μας θα είναι πολλαπλά συμβατοί. Ωστόσο, δεδομένου του πόσο γρήγορα οι παίκτες αγκάλιασαν το παιχνίδι στα Chromebook, η παροχή στους χρήστες των Windows με την ίδια πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο θα μπορούσε να αποδειχθεί επικερδής επιχείρηση και για τις δύο εταιρείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *