Ένα νέο σχέδιο  προτείνει ένα περιστρεφόμενο, κυλιόμενο Samsung Galaxy Watch

Ένα νέο σχέδιο προτείνει ένα περιστρεφόμενο, κυλιόμενο Samsung Galaxy Watch

Η Samsung δεν είναι ξένη στη δημιουργία αναδιπλούμενων τηλεφώνων. Τώρα, μπορεί κάλλιστα να μεταφέρουν μέρος αυτού του ταλέντου της οθόνης στον τομέα των smartwatch με μια μελλοντική επανάληψη ενός Samsung Galaxy Watch.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε τον Ιούνιο υποδηλώνει ότι αυτό μπορεί τελικά να είναι μια πιθανότητα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στο Παγκόσμιο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO), που εντοπίστηκε από το ολλανδικό ιστολόγιο LetsGoDigital περιέχει λεπτομέρειες για μια οθόνη Galaxy Watch που οι χρήστες θα μπορούν να βγάλουν για να δημιουργήσουν περισσότερο χώρο στην οθόνη.

Extendable display of a patented Samsung Galaxy Watch

Εικόνα μέσω LetsGoDigital

Εκτός από τη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης είτε στην οριζόντια είτε στην κατακόρυφη κατεύθυνση και στην επέκταση της οθόνης, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει επίσης μια κάμερα που είναι ενσωματωμένη στην ίδια τη συσκευή.

Patented Samsung Galaxy Watch rotating in both vertical and horizontal directions

Για την επέκταση της οθόνης, υπάρχουν πολλά γρανάζια και ένας περιστρεφόμενος άξονας που επιτρέπουν τη σμίκρυνση και τη μεγέθυνση της οθόνης. Για να περιστρέψει την οθόνη, ο χρήστης θα πρέπει να τραβήξει την κορώνα και να την γυρίσει.

Υπάρχουν επίσης πολυάριθμοι αισθητήρες που περιγράφονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι οποίοι μπορούν επίσης να παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου, επιπλέον των παραδοσιακών χαρακτηριστικών smartwatch , όπως βηματόμετρο και μετρητή θερμίδων.

Είναι ενδιαφέρον ότι το έγγραφο ευρεσιτεχνίας 113 σελίδων μιλάει ακόμη και για συμβατότητα με στυλό γραφίδας, παρόμοιο με το στυλό S, για αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Samsung Galaxy Watch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *