Η TCL αποσύρει προσωρινά τις τηλεοπτικές συσκευές Google από την πώληση λόγω προβλημάτων απόδοσης

Η TCL αποσύρει προσωρινά τις τηλεοπτικές συσκευές Google από την πώληση λόγω προβλημάτων απόδοσης

H TCL σταμάτησε προσωρινά να πουλά τις Google TV  τηλεοράσεις της λόγω προβλημάτων απόδοσης και λογισμικού. Σκοπεύει να επαναφέρει τις τηλεοράσεις της σειράς 5 και της σειράς 6 στο Best Buy τις επόμενες εβδομάδες. 

Οι χρήστες έχουν παραπονεθεί για τα σετ στις σελίδες προϊόντων Best Buy και αλλού, με μια επισήμανση ότι το λειτουργικό σύστημα είναι “πολύ αργό και προβληματικό”. Η TCL λέει ότι οι ιδιοκτήτες θα δουν “σημαντικές βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες” μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Ένας ιστότοπος υποστήριξης σημειώνει ότι οι τηλεοράσεις θα πρέπει να ενημερώνονται αυτόματα, αν και παρέχει στους πελάτες καθοδήγηση σχετικά με το πώς να βεβαιωθούν ότι διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού συστήματος.

“Λυπούμαστε που ακούμε ότι ορισμένοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις με τη σταθερότητα της διεπαφής χρήστη που εμφανίζεται στα σετ TCL με το Google TV”, αναφέρει μια δήλωση στον ιστότοπο υποστήριξης της TCL. “Οι τηλεοράσεις μας υψηλής απόδοσης εξελίσσονται συνεχώς και οι πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού μας επέτρεψαν να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο, αλλά θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας με το Google TV.”

Η TCL ανακοίνωσε τα πρώτα της μοντέλα Google TV στην CES 2021. Τα σετ 3-Series και 4-Series με Android TV της εταιρείας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *