Η Samsung μπορεί τελικά να μην τελειώνει το Galaxy Note

Η Samsung μπορεί τελικά να μην τελειώνει το Galaxy Note

Όταν η Samsung παρέλειψε να λανσάρει ένα smartphone Galaxy Note 2021 νωρίτερα φέτος, οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε ότι ήταν το τέλος  για το δημοφιλές phablet της εταιρείας με γραφίδα. Ωστόσο, νέες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung μπορεί να αναβιώσει τη σειρά Galaxy Note  τον Φεβρουάριο του 2022.

Η  Samsung φαίνεται ότι θέλει να κυκλοφορήσει ένα Galaxy Note 22 μαζί με τη σειρά Galaxy S22 στο το πρώτο τρίμηνο του 2022. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η συσκευή που η Samsung σκοπεύει να αντικαταστήσει το κορυφαίο  Galaxy Note 22 και θα το ονομάσει Galaxy S22Ultra.

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τα σχέδια της Samsung να μετονομάσει το Galaxy S22 σε Note 22. Τον Σεπτέμβριο, όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα υποτιθέμενα renders του Galaxy S22 Ultra, υπήρξαν αναφορές ότι το τηλέφωνο αυτό βαφτίστηκε Samsung Galaxy Note 22 Ultra. Ωστόσο, δεν φαίνεται τελικά να γίνονταν , με τα τότε στοιχεία. Δύο μήνες μετά, φαίνεται ότι οι ίδιες φήμες επέστρεψαν .

 Ενώ η Samsung είχε μια φαινομενικά λογική εξήγηση για την ακύρωση της σειράς Note, ακόμη και η ίδια συμφώνησε ότι το Galaxy Note είχε τους θαυμαστές του. Η Samsung προσπάθησε να κερδίσει ορισμένους από αυτούς τους θαυμαστές, προσφέροντας υποστήριξη S Pen στο κορυφαίο Galaxy S22 Ultra. Αλλά η στρατηγική S Pen της Samsung για το Galaxy S22 Ultra ήταν ένα πλήρες χάος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *