Η Sony θα αρχίσει να πουλά επίσημα καλύμματα του PlayStation 5 τον επόμενο μήνα

Η Sony θα αρχίσει να πουλά επίσημα καλύμματα του PlayStation 5 τον επόμενο μήνα

Αφού απέκλεισε τα καλύμματα κονσόλας PS5 τρίτων κατασκευαστών με νομικές απειλές, η Sony κυκλοφόρησε τα δικά της καλύμματα  σε πέντε χρώματα με κόστος $55. Αυτά θα συμβαδίζουν με τα χειριστήρια DualSense που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και θα εισάγουν τρία νέα χρώματα στο ίδιο θέμα εμπνευσμένο από τους γαλαξίες.

Τα καλύμματα της κονσόλας (και τα αντίστοιχα χειριστήρια) θα διατίθενται σε Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple. «Απλώς αφαιρέστε τα αρχικά λευκά καλύμματα της κονσόλας PS5 και κάντε κλικ στα νέα », είπε η εταιρεία. «Τα καλύμματα της κονσόλας PS5 θα είναι διαθέσιμα τόσο για το PS5 με τη μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray όσο και για το PS5 Digital Edition». 

Τα καλύμματα της κονσόλας Midnight Black και Cosmic Red PS5 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2022 σε συγκεκριμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Αυστραλίας και της Κίνας. Τα μοντέλα Nova Pink, Galactic Purple και Starlight Blue θα κυκλοφορήσουν στις ίδιες τοποθεσίες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Όπως ίσως θυμάστε, η Sony παρουσίασε πρόσφατα νέα ασύρματα χειριστήρια DualSense σε Cosmic Red και Midnight Black. Τώρα, θα κυκλοφορήσει επίσης νέα χειριστήρια στα άλλα τρία χρώματα (Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple) για 75 $ παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2022 σε εμπόρους λιανικής που συμμετέχουν. 

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι μια εταιρεία με την επωνυμία PlateStation αποκάλυψε ανταλλακτικά καλύμματα PS5 σε χρώματα όπως κόκκινο κερασιού, μαύρο και camo ζούγκλας. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε στη συνέχεια στο Twitter ότι θα ακυρώσει όλες τις παραγγελίες και θα επεξεργαζόταν τις επιστροφές χρημάτων “λόγω ζητημάτων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας” με τη Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *