Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του πίσω πάνελ του Xiaomi 12 Ultra

Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του πίσω πάνελ του Xiaomi 12 Ultra

Το Xiaomi Mi 11 Ultra ήρθε με μια ανορθόδοξη περιοχή καμερών, που εκτείνεται από τη μια άκρη στην άλλη, προσθέτοντας μια μικροσκοπική οθόνη . Ο διάδοχός του, το 12 Ultra (δεν υπάρχει πια Mi στο όνομα), θέλει επίσης μια ανορθόδοξη εμφάνιση, σύμφωνα με ορισμένες περιπτώσεις που διέρρευσαν, και ένας ολλανδικός ιστότοπος έδωσαν στην δημοσιότητα  τρισδιάστατα concept του τηλεφώνου.

Η κύρια κάμερα και το ultrawide snapper θα βρίσκονται στο κέντρο και στα αριστερά, ενώ ο τηλεφακός περισκοπίου θα βρίσκεται στο κάτω μέρος του setup. Υπάρχει μια τέταρτη κάμερα στην κορυφή του κύκλου, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας αισθητήρας ToF ή ένας μικρότερος τηλεφακός στην περιοχή 2x-3x. Οι υπόλοιπες εγκοπές θα είναι για το φλας LED, τον αισθητήρα φωτός και το PDAF.

Νωρίτερα φέτος, ένας αξιόπιστος χρήστης αποκάλυψε ότι η Leica έχει συνάψει συμφωνία με τη Xiaomi και η εγκατάσταση του 12 Ultra θα φέρει το λογότυπο της εταιρείας κάμερας. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τη μάρκα που συνεργάζεται επίσης με την Huawei, αλλά μια τέτοια πρακτική δεν είναι ασυνήθιστη – η ZEISS έχει επίσης πολλούς συνεργάτες έναντι της vivo, της Sony, ακόμη και της Nokia.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *