Οι σελίδες υποστήριξης για τα τρία μοντέλα Galaxy S22 έχουν αναρτηθεί στο Samsung.com

Οι σελίδες υποστήριξης για τα τρία μοντέλα Galaxy S22 έχουν αναρτηθεί στο Samsung.com

Δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη σαφήνεια ως προς το πότε η Samsung θα αποκαλύψει την επερχόμενη σειρά Galaxy S22. Τα τελευταία αρκετά χρόνια το πρόγραμμα έμοιαζε ως εξής: μια εκδήλωση Galaxy Unpacked τον Φεβρουάριο και μια κυκλοφορία τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέτος το Unpacked event θα γίνει τον Φεβρουάριο, αλλά και η κυκλοφορία  θα πραγματοποιηθεί επίσης τον Φεβρουάριο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο τότε και η Samsung ελέγχει τις τελικές προετοιμασίες από τη λίστα υποχρεώσεων της. Νωρίτερα σήμερα είδαμε το SM-S908U να περνά από την FCC, τώρα υπάρχει μια σελίδα υποστήριξης για αυτό το μοντέλο στο Samsung.com.

Το S908U είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra, αν και το πραγματικό όνομα μάρκετινγκ μπορεί να είναι “S22 Note” αντί για Ultra. Δυστυχώς, η σελίδα υποστήριξης δεν επιβεβαιώνει (ούτε διαψεύδει) αυτή τη φήμη.

Βρήκαμε επίσης σελίδες υποστήριξης για τα SM-S901U και SM-S906U, γνωστή και ως Galaxy S22 και Galaxy S22+. Σημειώστε ότι το “U” υποδηλώνει ένα μοντέλο των ΗΠΑ, επομένως δεν ανήκουν στην Samsung China (τα μοντέλα για την Κίνα τελειώνουν με “0”).

Από τα σημεία αναφοράς που εντοπίστηκαν πριν από μερικές ημέρες, γνωρίζουμε ότι τα μοντέλα των ΗΠΑ (U) και τα κορεατικά (N) θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 8 Gen 1. Το διεθνές μοντέλο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει το Exynos 2200.

Εν πάση περιπτώσει, πριν από την άφιξη της σειράς Galaxy S22, υπάρχει μια άλλη σημαντική κυκλοφορία – το Galaxy S21 FE. Οι σελίδες υποστήριξης για αυτήν ανέβηκαν πριν από μήνες, μετά αποσύρθηκανκαι τώρα επανέρχονται ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *