Το Tab A8 της Samsung προσθέτει ταχύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη RAM και επιλογές αποθήκευσης

Το Tab A8 της Samsung προσθέτει ταχύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη RAM και επιλογές αποθήκευσης

Τα τελευταία χρόνια, η σειρά της Samsung Tab A ήταν μια από τις λίγες επιλογές για όσους προσπαθούν να βρουν ένα οικονομικό tablet Android. Στις αρχές του επόμενου έτους, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Tab A8 στις ΗΠΑ. Δεν είναι μια συναρπαστική ενημέρωση, αλλά προσφέρει μια χούφτα βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η Samsung λέει ότι το νέο μοντέλο διαθέτει μια «διευρυμένη» οθόνη 10,5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:10 και οθόνη TFT ανάλυσης 1.920 x 1.200.  

Εσωτερικά, το Tab A8 διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι 10 τοις εκατό ταχύτερος από την CPU του Snapdragon 662 που συνοδεύει τον προκάτοχό του. Η Samsung θα προσφέρει επίσης μια παραλλαγή 4 GB του tablet, εκτός από ένα βασικό μοντέλο 3 GB. Ο ταχύτερος επεξεργαστής θα κάνει τη συσκευή να αισθάνεται πιο εύχρηστη, ειδικά αν προτιμάτε το μοντέλο με περισσότερη μνήμη RAM. Για φωτογραφίες και βίντεο, το Tab A8 διαθέτει μια κύρια κάμερα 8 megapixel και μια selfie λήψης 5 megapixel.  

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, το Tab A8 διαθέτει στάνταρ χωρητικότητα 32 GB, αν και μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το tablet με έως και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, κάτι που είναι για πρώτη φορά στη σειρά. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορείτε να προσθέσετε έως και 1 TB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου μέσω μιας συμπεριλαμβανόμενης υποδοχής MicroSD. Η τροφοδοσία των πάντων είναι μια μπαταρία 7.040 mAh. Η Samsung δεν μοιράστηκε μια εκτίμηση για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά πέρυσι βρήκαμε ότι το Tab A7, με την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας, μπορούσε να διαρκέσει 11 ώρες και 30 λεπτά σε μια δοκιμή ανάλυσης βίντεο. Το Tab A8 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 15 W, αλλά έρχεται μόνο με έναν πιο αργό μετασχηματιστή 7,75 W στο εσωτερικό του κουτιού. Διατηρεί την υποδοχή ακουστικών που βρέθηκε στα μοντέλα του περασμένου έτους και μπορείτε να περιμένετε να κυκλοφορήσει με Android 11.

Το Samsung Galaxy Tab A8 θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Η Samsung θα προσφέρει το tablet σε τρία χρώματα: Γκρι, Ασημί και Ροζ Χρυσό. Η εταιρεία δεν μοιράστηκε πληροφορίες τιμολόγησης. Όσον αφορά τα δεδομένα, ο προκάτοχος του Tab A8 ξεκίνησε από 230 $ – αν και συχνά θα μπορούσατε να το βρείτε σε έκπτωση για λιγότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *