Η Microsoft χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κιτ προγραμματιστών Xbox για να εκτελέσει ένα τουρνουά «Halo Infinite»

Η Microsoft χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κιτ προγραμματιστών Xbox για να εκτελέσει ένα τουρνουά «Halo Infinite»

Ακόμη και η Microsoft νιώθει το πρόβλημα των συνεχιζόμενων ελλείψεων του Xbox. Η Microsoft κατέφυγε στη χρήση κιτ προγραμματιστών Xbox Series X  για να εκτελέσει το πρώτο μεγάλο Halo Infinite τουρνουά, το Raleigh Major της σειράς Halo Championship, αυτό το Σαββατοκύριακο. Με απλά λόγια, η εταιρεία δεν μπορούσε να βρει αρκετές κονσόλες λιανικής για χρήση — «η παγκόσμια έλλειψη εφοδιαστικής αλυσίδας είναι πραγματική», δήλωσε ο Tahir Hasandjekic, επικεφαλής των eSports της 343 Industries.

Τα κιτ προγραμματισμού είναι “λειτουργικά πανομοιότυπα” με τις κονσόλες εκτός ραφιού και θα λειτουργούν σε αυτήν τη λειτουργία, πρόσθεσε ο Hasandjekic. Δεν φαίνονται εντελώς ίδια, αλλά οι ανταγωνιστές δεν θα πρέπει να παρατηρήσουν διαφορές από τα συστήματα που έχουν στο σπίτι τους.

Με αυτό υπογραμμίζεται επίσης τη σοβαρότητα των ελλείψεων κονσόλας πάνω από ένα χρόνο μετά τοτου Xbox Series X. Εξακολουθεί να είναι δύσκολο να αγοράσετε το μηχάνημα μεταξύ scalpers και ελλείψεων chip σε ολόκληρη τη βιομηχανία και η Microsoft δεν έχει απαραίτητα προνομιακή πρόσβαση στο δικό της υλικό. Με αυτά τα λόγια, η εταιρεία πιθανότατα δεν θέλει να συνηθίσει να χρησιμοποιεί μονάδες προγραμματιστών. Δεν θα εκπλαγούμε αν η Microsoft διασφαλίσει ότι οι μελλοντικές προσωπικές αντιστοιχίσεις HCS βασίζονται σε συστήματα Xbox που αγοράζονται από το κατάστημα, μόνο και μόνο για χάρη της λάμψης της δημόσιας εικόνας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *