Η GM παραδίδει το πρώτο της Hummer EV

Η GM παραδίδει το πρώτο της Hummer EV

Το επόμενο κεφάλαιο της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της GM βρίσκεται επίσημα σε εξέλιξη. Υπάρχει αναφορά  ότι η GM ξεκίνησε τις παραδόσεις του Hummer EV όπως είχε υποσχεθεί, με το πρώτο της «supertruck» (έκδοση 1) να βγαίνει από τη γραμμή στο Factory Zero στο Hamtramck του Μίσιγκαν. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατονόμασε τον αρχικό πελάτη, αλλά αυτό το άτομο πλήρωσε ξεκάθαρα για τα δικαιώματα  , δεδομένου του αυτοκόλλητου της Έκδοσης 1 110.295 $.

Θα πρέπει να περιμένετε πολύ περισσότερο για άλλα επίπεδα εξοπλισμού. Το 3X 99.995 $ (που πέφτει από 1.000 ίππους σε «μόλις» 830 ίππους) δεν φτάνει μέχρι το φθινόπωρο του 2022, ενώ η παραλλαγή 2X των 89.995 δολαρίων (625 ίπποι) θα περιμένει μέχρι την άνοιξη του 2023. Τα 79.995 $ 2 2 μέχρι την άνοιξη. αλλά η βασική έκδοση προσφέρει εμβέλεια 300 ή περισσότερα μίλια, ενώ αυτό το μοντέλο «εισόδου» συγκεντρώνει 250 μίλια ανά φόρτιση.

Οι  τιμές δεν θα αφήσουν την Tesla, τη Hyundai και άλλους ανταγωνιστές EV πολύ ανησυχημένους. Πρόκειται για ένα πολυτελές μηχάνημα που θα πωλείται σε περιορισμένο αριθμό. Ωστόσο, η δημοτικότητα δεν είναι εξ ολοκλήρου το ζητούμενο. Αυτό είναι το πρώτο όχημα προσανατολισμένο στον καταναλωτή που αποστέλλεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μπαταριών Ultium που θα υποστηρίξει πολλά EV GM στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των Cadillac Lyriq και Chevy Silverado. Το Hummer είναι ταυτόχρονα ένα halo όχημα για τη μάρκα και μια απάντηση σε αμφισβητίες όπως η Tesla και η Rivian.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *