Η Amazon παρουσιάζει επιτέλους επιδιόρθωση για το Appstore στο Android 12

Η Amazon παρουσιάζει επιτέλους επιδιόρθωση για το Appstore στο Android 12

Το Appstore της Amazon είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση στο Google Play Store, παρόλο που η βιβλιοθήκη του είναι σημαντικά μικρότερη. Η βιτρίνα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των εκδόσεων Insider Preview των Windows 11 χάρη σε μια συνεργασία με τη Microsoft που επιτρέπει στους χρήστες του λειτουργικού συστήματος να εκτελούν εφαρμογές Android χρησιμοποιώντας το Υποσύστημα Windows για Android (WSA).

Το Android 12 ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος αναφέρουν προβλήματα με το Amazon Appstore από τότε. Τα παράπονα υπογραμμίζουν την αδυναμία εγκατάστασης μιας νέας εφαρμογής από τη βιτρίνα ή ακόμα και το άνοιγμα εφαρμογών που είχαν εγκατασταθεί προηγουμένως. Εκείνη την εποχή, εικαζόταν ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από έλλειψη συμβατότητας μεταξύ του ενσωματωμένου DRM της Amazon και του Android 12. Ένας εκπρόσωπος υποστήριξης της Amazon είχε επίσης δηλώσει ότι η εταιρεία εργαζόταν σε μια λύση χωρίς να υπεισέλθει σε πολλές λεπτομέρειες.

Μετά από δύο μήνες, και η Amazon κυκλοφόρησε επιτέλους μια ενημέρωση που υποτίθεται ότι θα διορθώσει τα προβλήματα που είχαν οι άνθρωποι με το AppStore. Σε μια δήλωση  , ένας εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι:

Έχουμε κυκλοφορήσει μια επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα που επηρεάζει την κυκλοφορία εφαρμογών για πελάτες του Amazon Appstore που έχουν αναβαθμίσει σε Android 12 στις φορητές συσκευές τους. Επικοινωνούμε με τους πελάτες με βήματα για να ενημερώσουμε την εμπειρία τους στο Appstore. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσε.

Δεν είναι ακόμα σαφές τι προκάλεσε το πρόβλημα, αλλά οι χρήστες της βιτρίνας θα χαρούν να μάθουν ότι το πρόβλημα έχει τουλάχιστον επιλυθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *