Η Google φέρεται να απέσυρε τα σχέδια να μετατρέψει το Duo σε πραγματικό ανταγωνιστή του FaceTime

Η Google φέρεται να απέσυρε τα σχέδια να μετατρέψει το Duo σε πραγματικό ανταγωνιστή του FaceTime

H Google φέρεται να ακύρωσε το υποτιθέμενο σχέδιό της να συνδυάσει τις υπηρεσίες Meet και Duo για να δημιουργήσει μια ενιαία πλατφόρμα που θα μπορεί να χειρίζεται τηλεδιάσκεψη τόσο για καταναλωτές όσο και για εταιρικούς χρήστες.

Το αναζητήσετε προσπάθεια γίγαντα να δημιουργήσει ένα ειδικό βίντεο καλώντας app για τους καταναλωτές έχει εξασθένησεΙ μετά από δήθεν οικοδόμηση μιας ενιαίας ομάδας για την ανάπτυξη «Duet», το οποίο πρώτα έσκασε τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η Google είχε σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να αντικαταστήσει Duo με το Meet.Το Duet — ένα portmanteau του Duo και του Meet — είναι η κωδική ονομασία της φημολογούμενης συγχώνευσης των υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης της Google.

Η ενσωματωμένη ομάδα προφανώς πέρασε τα καλύτερα του περασμένου έτους δουλεύοντας μαζί με την εντύπωση ότι το Meet και το Duo θα αποτελούσαν μια ενιαία εφαρμογή. Ωστόσο, προς το τέλος του 2020, η ηγεσία της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης της Google άλλαξε γνώμη και αντ’ αυτού αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον της ομάδας στην εταιρική εφαρμογή του Meet. Αυτό σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν πλήρως την εστίαση της πλατφόρμας στους καταναλωτές, αφήνοντας τους κατόχους των καλύτερων τηλεφώνων Android χωρίς αντίστοιχο FaceTime.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να προσθέσει τη δυνατότητα του Duo για κλήση χρηστών μέσω αριθμού τηλεφώνου εκτός από το email ή τη σύνδεση στο Meet. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο ήταν μια άλλη δυνατότητα που είχε σχεδιάσει προηγουμένως η Google για το Meet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *