Το νέο φίλτρο αναζήτησης του Play Store διευκολύνει την εύρεση εφαρμογών για τις συσκευές σας

Το νέο φίλτρο αναζήτησης του Play Store διευκολύνει την εύρεση εφαρμογών για τις συσκευές σας

Το Play Store αποκτά επιτέλους ένα χρήσιμο νέο φίλτρο αναζήτησης για να κάνει την εγκατάσταση εφαρμογών σε διάφορες συσκευές πιο προσιτή.

Τώρα, κατά την αναζήτηση μιας εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο συσκευής για τον οποίο θέλετε να φιλτράρετε.

Το φίλτρο θα εμφανιστεί μόνο αφού ξεκινήσετε μια αναζήτηση. Μπορείτε να δείτε παρακάτω πώς αλλάζει το αποτέλεσμα αναζήτησης για το YouTube Music όταν επιλέγεται η “Παρακολούθηση”, εμφανίζοντας το Spotify ως εναλλακτική εφαρμογή συμβατή με το Wear OS.

Ομοίως, εάν είστε κάτοχος κάποιας από τις καλύτερες  Android τηλεοράσεις ή του Chromecast με Google TV, αυτή η επιλογή θα εμφανιστεί επίσης στο διάλογο για συμβατές εφαρμογές.

Το νέο φίλτρο διευκολύνει την ανακάλυψη νέων εφαρμογών για διάφορες συσκευές, καθώς μπορεί να είναι δυσκίνητη η αναζήτηση σε ρολόγια Wear OS. Υπογραμμίζει επίσης την ικανότητα του Play Store να ωθεί εφαρμογές σε συσκευές Wear OS και Android TV, ενώ βοηθά τους προγραμματιστές κάνοντας τις εφαρμογές τους πιο εύκολα ανιχνεύσιμες.

Η αλλαγή έρχεται λίγο μετά τον επανασχεδιασμό ενός ιστότοπου του Play Store με μια σειρά τσιπ για φιλτράρισμα εφαρμογών ανά συσκευή.

Το Play Store πρόκειται επίσης να αρχίσει να εμφανίζει κριτικές για συγκεκριμένες συσκευές στις αρχές του επόμενου έτους. Η Google πείραζαν αυτήν τη λειτουργία, τον Αύγουστο ως ένας τρόπος για τους χρήστες για να δείτε περισσότερες σχετικές αξιολογήσεις με βάση τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση του μηχανισμού-ειδική εμπειρία. Αυτό θα διευκόλυνε επίσης τους προγραμματιστές να στοχεύουν βελτιώσεις εφαρμογών σε διαφορετικούς τύπους συσκευών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *