Ο πρώτος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών της LG με GPU RTX 3080 Max-Q και μια οθόνη 17 ιντσών 300 Hz

Ο πρώτος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών της LG με GPU RTX 3080 Max-Q και μια οθόνη 17 ιντσών 300 Hz

Η LG διαθέτει μια έχει καλή φήμη όσον αφορά την κατασκευή κομψών και ελαφρών φορητών υπολογιστών, αλλά σήμερα, η εταιρεία έχει επίσης αποτολμήσει στον τομέα των φορητών υπολογιστών gaming για πρώτη φορά με το νέο UltraGear 17G90Q.

Ο πρώτος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών της LG τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Tiger Lake H 11ης γενιάς, σε συνδυασμό με την GPU RTX 3080 Max-Q της Nvidia, μια μπαταρία 93 Wh και έως και 32 GB μνήμης RAM DDR4. Διαθέτει επίσης σύστημα ψύξης ατμού και αποθήκευση έως 1 TB SSD μέσω υποδοχών M.2 NVMe. Άλλες αξιοσημείωτες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη IPS 17,3 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 και ρυθμό ανανέωσης 300 Hz.

Η LG ισχυρίζεται ότι το πιο πρόσφατο κομμάτι του υλικού της δανείζεται από τους  φορητούς υπολογιστές gram, οι οποίοι είναι πολύ ελαφροί από τη σχεδίασή τους. Ως εκ τούτου, ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών του διαθέτει πάχος 0,84 ιντσών και βάρος λίγο λιγότερο από 6 λίβρες (2,72 κιλά). Όπως συμβαίνει συνήθως με τους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών, το πληκτρολόγιο είναι επίσης RGB.

Ο Seo Young-jae, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας πληροφορικής της LG Electronics, σημείωσε ότι:

Ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών LG UltraGear έχει όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσει τα τελευταία παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας το ομαλό, ανταποκρινόμενο παιχνίδι που θέλουν όλοι οι παίκτες. Ο πρώτος μας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών, ο 17G90Q διαφοροποιείται από τα ανταγωνιστικά προϊόντα με το premium υλικό, τη γενναιόδωρη οθόνη υψηλής ποιότητας και τον κομψό, ελαφρύ σχεδιασμό που μεγιστοποιεί την άνεση και τη φορητότητα.

Το UltraGear 17G90Q της LG θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα το πρώτο τρίμηνο του 2022. Η εταιρεία πιθανότατα θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον φορητό υπολογιστή και τα άλλα προϊόντα του στην CES 2022 στις 4 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *