Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi 12

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi 12

H σειρά Xiaomi 12 που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα – στις 28 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα την επόμενη Τρίτη και θα ξεκινήσει στις 19:30 τοπική ώρα. Η Xiaomi δεν έχει αναφέρει ρητά πόσα smartphone αποτελείται από τη σειρά Mi 12, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρία από αυτά, καθώς τα στελέχη της εταιρείας χρησιμοποίησαν τα τηλέφωνα για τις αναρτήσεις τους στο Weibo – η απλή έκδοση  12, και οι 12X και 12 Pro. Έχουμε επίσης ακούσει για ένα μοντέλο Ultra, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Xiaomi 12 series launch date revealed

Ο κινεζικός κατασκευαστής τηλεφώνων δεν έχει αποκαλύψει τίποτα άλλο σχετικά με τη σειρά Xiaomi 12 εκτός από την επιβεβαίωση ότι θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα δούμε και τα τρία smartphone να έρχονται με το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 ή αν θα παραμείνει αποκλειστικό στην έκδοση Pro.

Ούτως ή άλλως, με την εκδήλωση κυκλοφορίας ακόμα μια εβδομάδα μακριά, μπορείτε να περιμένετε από τη Xiaomi να ρίξει μερικά teaser ενόψει της αποκάλυψης για να δημιουργήσει διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τη σειρά Xiaomi 12.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *