Η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι μόνο δύο ναυαρχίδες θα κυκλοφορήσουν στις 28 Δεκεμβρίου

Η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι μόνο δύο ναυαρχίδες θα κυκλοφορήσουν στις 28 Δεκεμβρίου

H Xiaomi αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα οτι η  28 Δεκεμβρίου θα είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης για τη σειρά 12 και αργότερα θα ακολουθήσει περισσότερες πληροφορίες, αποκαλύπτοντας ότι θα δούμε μόνο δύο ναυαρχίδες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι συσκευές θα έχουν ελαφρώς κυρτές οθόνες στο πλάι, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τις προηγούμενες πληροφορίες της κυρτής οθόνης και από τις τέσσερις πλευρές, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα πρόκειται για το Xiaomi 12 και το Xiaomi 12 Pro.

Και οι δύο θα έχουν το chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μια δέσμη σημαντικών επιδόσεων κοινοποιήθηκαν σε μια ξεχωριστή ανάρτηση ιστολογίου στο Weibo. Η διαφημιστική εκστρατεία για τη νέα πλατφόρμα της Qualcomm είναι πραγματική στα κεντρικά γραφεία της Xiaomi, αλλά τα πραγματικά αποτελέσματα είναι αυτά που έχουν σημασία για τους καταναλωτές.

Εν τω μεταξύ, μια μονάδα Xiaomi 12 πέρασε επίσης από τη δοκιμή Geekbench και τα αποτελέσματα είναι περίπου 8-10% καλύτερα από τηλέφωνα με Snapdragon 888 Plus: 1.224 για έναν πυρήνα και 3.823 στη δοκιμή πολλαπλών

πυρήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *