Το GeForce Now αναβαθμίστηκε για να υποστηρίζει παιχνίδια 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Pixel 6 Pro

Το GeForce Now αναβαθμίστηκε για να υποστηρίζει παιχνίδια 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Pixel 6 Pro

 Οι κάτοχοι μόλις έχουν άλλον έναν λόγο για να δώσουν μια ευκαιρία στην υπηρεσία ροής παιχνιδιών στο cloud GeForce Now της Nvidia. Η υπηρεσία μπορεί πλέον να μεταδίδει παιχνίδια στα 120 fps στο πιο πρόσφατο κορυφαίο smartphone της Google, σύμφωνα με μια πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα υποστήριξης. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς κυκλοφόρησε η ενημέρωση, αλλά σημαίνει ότι τα παιχνίδια θα πρέπει να αισθάνονται πιο ομαλά και να ανταποκρίνονται καλύτερα σε σύγκριση με όταν περιορίζονταν στα 60 fps.

Αυτό κάνει το τηλέφωνο της Google το πρώτο smartphone εκτός Samsung που υποστηρίζει 120 fps. Σύμφωνα με τη σελίδα βοήθειας της Nvidia, η δυνατότητα ήταν προηγουμένως διαθέσιμη για τη σειρά S21 της Samsung, καθώς και για τα τηλέφωνα S20 FE και Note 20. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για το κορυφαίο επίπεδο RTX 3080 της GeForce Now για να κάνετε ροή παιχνιδιών σε αυτόν τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, που κοστίζει 99,99 $ για έξι μήνες υπηρεσίας. Δεν είναι ακριβώς φθηνό, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο προσιτό από το να εντοπίσετε μια από τις κάρτες γραφικών για τον εαυτό σας, και από την περασμένη εβδομάδα, δεν υπάρχει λίστα αναμονής για εγγραφή.

Στο Android, το GeForce Now περιορίζεται σε ροή 1080p, η οποία είναι, δυστυχώς, χαμηλότερη από την εγγενή ανάλυση της οθόνης 1440p του Pixel 6 Pro. Εάν θέλετε ροή 1440p στα 120 fps, τότε θα χρειαστεί να κάνετε ροή σε υπολογιστή ή Mac, ενώ η μετάβαση σε ροή HDR στα 4K 60 fps απαιτεί τηλεόραση Nvidia Shield. Η ροή 1080p απαιτεί επίσης εύρος ζώνης 25 Mbps και η Nvidia συνιστά τη σύνδεση σε ασύρματο δρομολογητή 5 GHz.

Είναι μια τακτοποιημένη μικρή αναβάθμιση για την υπηρεσία ροής παιχνιδιών της Nvidia, η οποία σας επιτρέπει να παίξετε μερικά (αλλά όχι όλα) από τα υπάρχοντα παιχνίδια σας που αγοράσατε στο Steam, στο Epic Games Store και στο Ubisoft Connect / Uplay. Έχουμε ήδη εντυπωσιαστεί με το τι μπορεί να κάνει, και ενημερώσεις όπως αυτές δεν βλάπτουν σχεδόν καθόλου. Ας ελπίσουμε ότι η υποστήριξη 4K σε υλικό που δεν είναι Nvidia δεν είναι πολύ πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *