Το Honor Magic V   έτοιμο να μπει στο παιχνίδι πτυσσόμενων τηλεφώνων

Το Honor Magic V έτοιμο να μπει στο παιχνίδι πτυσσόμενων τηλεφώνων

Η πρώην υπο-μάρκα της Huawei, η Honor, πρόκειται επίσης να εισέλθει στο παιχνίδι αναδιπλούμενου τηλεφώνου. Αυτό είναι κάτι αναμενόμενο γιατί ακόμα κι αν η Honor είναι πλέον μια αυτόνομη εταιρεία. Η OEM έχει ήδη επιβεβαιώσει το όνομα. Θα ονομάζεται HONOR Magic V. Επίσημα, θα είναι η πρώτη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα από την Honor για την Κίνα. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε άλλες αγορές και περιοχές, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σύντομα εννοούμε «τις επόμενες ημέρες» σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Honor.

HONOR Magic V

Το τηλέφωνο Honor X30 5G μόλις ανακοινώθηκε πρόσφατα. Τα Honor 60 και τα Honor 60 Pro  τηλέφωνα κυκλοφόρησαν επίσης. Πριν από το τέλος του έτους, μπορεί να δούμε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Τους τελευταίους μήνες, αναφέραμε το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Honor. Είπαμε ότι το Honor Magic Fold μπορεί επίσης να φτάσει με σχέδιο που μοιάζει με βιβλίο. 

Το όνομα Honor Magic V επιβεβαιώθηκε, αλλά δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες. Αλλά με βάση προηγούμενες αναφορές, θα έχει το μοτίβο του Huawei Mate X2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *