Η Tesla έτοιμη να κυκλοφορήσει ενημέρωση για να σταματήσει να παίζονται παιχνίδια ενώ τα αυτοκίνητά της κινούνται

Η Tesla έτοιμη να κυκλοφορήσει ενημέρωση για να σταματήσει να παίζονται παιχνίδια ενώ τα αυτοκίνητά της κινούνται

Για λόγους που είναι πιο γνωστοί στην Tesla, η εταιρεία επέτρεπε συνεδρίες παιχνιδιών στο μεγάλο ταμπλό των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων, ενώ βρίσκονταν σε κίνηση. Κατανοώντας ξεκάθαρα τους κινδύνους των αποσπασμένων οδηγών, η Tesla έχει υποδείξει ότι θα σταματήσει τον χρόνο παιχνιδιού ενώ τα οχήματά της κινούνται.

Τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν μια τεράστια οθόνη για ταμπλό. Εκτός από την πλοήγηση, αυτή η τεράστια οθόνη μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική, βίντεο, ακόμη και να χρησιμεύει ως κονσόλα παιχνιδιών. Η χρήση smartphone κατά την οδήγηση εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς τους κινδύνους που μπορεί να εγκυμονεί μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον The Guardian, η Tesla θα στείλει σύντομα μια ενημέρωση λογισμικού που θα απενεργοποιεί το in-dash gaming ενώ τα αυτοκίνητά της κινούνται. Το χαρακτηριστικό στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla, που προσφέρει παιχνίδια, ονομάζεται «Passenger Play». Η Tesla θα στείλει μια ενημέρωση Over-The-Air (OTA) που θα μπλοκάρει αυτήν τη λειτουργία εάν τα συστήματα του σκάφους εντοπίσουν ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση.

Η Tesla έχει υποδείξει ότι θα λάβει διορθωτικά μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών μόλις μια ημέρα αφότου η NHTSA ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει επίσημη έρευνα για αποσπασμένες ανησυχίες σχετικά με την οδήγηση σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια της Tesla. Το NHTSA έχει υποδείξει ότι η έρευνά του για τη δυνατότητα του Tesla θα συνεχιστεί ακόμη και με την ενημέρωση. Η έρευνα φέρεται να καλύπτει περίπου 580.000 EV Tesla που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *