Ένα gaming ποντίκι με το δικό του SSD 1 TB; Αυτό είναι το XPG VAULT της ADATA

Ένα gaming ποντίκι με το δικό του SSD 1 TB; Αυτό είναι το XPG VAULT της ADATA

Στην επερχόμενη εκδήλωση CES 2022, όπου ο κατασκευαστής προϊόντων μνήμης και αποθήκευσης ADATA θα φιλοξενήσει την εκδήλωση “Dawn of a New Xtreme”, η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα παράξενο αλλά ενδιαφέρον προϊόν. Ονομάζεται XPG VAULT, αυτό θα είναι ένα ποντίκι παιχνιδιών που θα έχει τη δική του γρήγορη αποθήκευση καθώς η ADATA λέει ότι το πρωτότυπο δείγμα στο οποίο εργάζεται αυτή τη στιγμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1 TB χώρου SSD.

ADATA XPG VAULT mouse with SSD

Εδώ είναι η ιδέα πίσω από μια τέτοια δημιουργία. Εάν είστε παίκτης, τότε η ADATA λέει ότι θέλει να έχετε “τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας, στην παλάμη του χεριού σας”.

Τα τρέχοντα πρωτότυπα δείγματα μπορούν να λειτουργούν με ταχύτητα έως και 985 MB/s και σε συνδυασμό με αποθηκευτικό χώρο 1 TB, το προϊόν ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε χαρτί. Το ποντίκι θα χρησιμοποιεί μια υποδοχή USB Type-C και κοιτάζοντας την ταχύτητα, πιθανότατα θα είναι μια σύνδεση USB 3.1 Gen 2.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης μερικά ακόμη ενδιαφέροντα προϊόντα εδώ, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά γρήγορων 14 GB/s PCIe 5.0 NVMe SSD , RAM, θήκες, ψύκτες, φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *