Η Apple φέρεται να προσλαμβάνει την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων AR της Meta

Η Apple φέρεται να προσλαμβάνει την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων AR της Meta

Καθώς οι φήμες συνεχίζουν να φουντώνουν για τα ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας, η Apple φέρεται να προσέλαβε την επικεφαλή δημοσίων σχέσεων AR της Meta, Andrea Schubert. «Η Meta, με την Oculus, ήταν ο ηγέτης της αγοράς στα ακουστικά, επομένως μια τέτοια ενοικίαση είναι λογική καθώς η Apple πλησιάζει στην κυκλοφορία της», έγραψε ο Gurman. 

Η  Schubert είναι Διευθύντρια Επικοινωνίας με τα εργαστήρια Reality της Meta και επικεφαλής επικοινωνίας για το Oculus with Meta από τον Μάρτιο του 2016, σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn. Πριν από αυτό, ήταν διευθύντρια του πρακτορείου δημοσίων σχέσεων OutCast που υπολόγιζε το Facebook και την Oculus ως πελάτες. 

Πολλές φήμες έχουν εμφανιστεί για τα πιθανά ακουστικά AR της Apple, μερικές αντικρουόμενες. Ένας πρόσφατος υπέθεσε ότι τα ακουστικά μπορεί να εξαρτώνται από μια άλλη συσκευή, όπως ένα iPhone ή έναν υπολογιστή Mac. Ένας άλλος  δήλωσε ότι θα ήταν μια αυτόνομη συσκευή με διπλές οθόνες 8K που θα μπορούσε να κοστίσει έως και 3.000 $. Και μια τρίτη φήμη, αυτή από τον Gurman, έδειξε ότι θα έπαιζε “παιχνίδια VR υψηλής ποιότητας”. Ο Gurman δήλωσε επίσης ότι η Apple μπορεί να ακολουθήσει τα ακουστικά VR με γυαλιά μόνο AR, αλλά αυτό θα συνέβαινε «ακολουθούν πολλά χρόνια». 

Ωστόσο, οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν το 2022 ή το 2023. Εάν συμβαίνει αυτό, η Apple θα χρειαστεί να συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή εκστρατεία ενημέρωσης για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με το τι είναι και πώς θα λειτουργήσει. Το γεγονός ότι η εταιρεία φέρεται να έχει προσλάβει το προβάδισμα δημοσίων σχέσεων από τη Meta, τον σημερινό ηγέτη στην εικονική και την επαυξημένη πραγματικότητα, θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν βρίσκεται σε καλό δρόμο μέχρι στιγμής. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *