Το Samsung Galaxy S21 FE θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου, ξεκινά από 759 €

Το Samsung Galaxy S21 FE θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου, ξεκινά από 759 €

Το Samsung Galaxy S21 FE παρουσίασε αρκετά μεγάλες διαρροές τις τελευταίες εβδομάδες. Σχεδόν τα πάντα σχετικά με το τηλέφωνο είναι γνωστά, συμπεριλαμβανομένου του προσωρινού χρονικού πλαισίου κυκλοφορίας, των προδιαγραφών, των βίντεο unboxing και πολλά άλλα. Ορισμένα κομμάτια του παζλ που έλειπαν μέχρι τώρα περιελάμβαναν μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την τιμολόγηση. Ωστόσο, αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να έχουν πλέον απαντηθεί επίσης, χάρη σε μια διαδικτυακή διαρροή.

Η  συσκευή θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 4 Ιανουαρίου 2022. Η αναφορά υποστηρίζει ότι η παραλλαγή που φιλοξενεί 128 GB αποθηκευτικού χώρου θα πωλείται για 759 € ενώ η έκδοση 256 GB θα κοστίζει 829 €. Προηγουμένως, η Walmart στις ΗΠΑ διέρρευσε κατά λάθος την υποτιθέμενη συσκευή, ισχυριζόμενη ότι η τιμή της ήταν 699 $ (~ 618 €), γεγονός που κάνει την ευρωπαϊκή τιμή πιο ακριβή.

Με βάση αναφορές, το Samsung Galaxy S21 FE διαθέτει οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών 401 ppi με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz μαζί με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 Octacore SoC της Qualcomm που τρέχει στα 2,84 GHz και διαθέτει επίσης μόντεμ 5G. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι επεκτάσιμος, αλλά έχετε υποδοχές dual-nano-SIM και δυνατότητα eSIM. Επιπλέον, διαθέτει έως και 8 GB μνήμης RAM.

Το ακουστικό θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μπροστινή κάμερα 32 MP και τρεις πίσω κάμερες. Τέλος, διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση USB-C, πολυανθρακικό κέλυφος και πλαίσιο αλουμινίου. Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy S21 FE τις επόμενες ημέρες πριν από την υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *