Το Xiaomi Watch S1 θα κυκλοφορήσει μαζί με τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 12 αυτήν την εβδομάδα

Το Xiaomi Watch S1 θα κυκλοφορήσει μαζί με τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 12 αυτήν την εβδομάδα

Γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει μερικά νέα smartphone στις 28 Δεκεμβρίου. Αναμένουμε ότι η κυκλοφορία θα περιλαμβάνει το Xiaomi 12 και τις παραλλαγές του, συμπεριλαμβανομένου του Xiaomi 12 Ultra.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μπορούμε να ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει και μια άλλη συσκευή: το Xiaomi Watch S1. Σε μια σειρά επίσημων εικόνων teaser στο Telegram , η Xiaomi επιδεικνύει τη σχεδίαση του ρολογιού.

Αν και οι εικόνες είναι teaser και δεν σας δίνουν μια άμεση ματιά στο Xiaomi Watch S1, δείχνουν ορισμένα αναπόσπαστα χαρακτηριστικά. Διαθέτει επίπεδη κυκλική οθόνη, δύο φυσικά κουμπιά στα δεξιά και φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ή πιθανώς από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εικόνες teaser Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 Teaser 1
Xiaomi Watch S1 Teaser 3
Xiaomi Watch S1 Teaser 2

Ενώ οι εικόνες μας δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε φυσικά με το νέο ρολόι, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές του. Είναι απίθανο αυτό να είναι ένα ρολόι με Wear OS, αν και δεν είναι εκτός του πεδίου των δυνατοτήτων.

Είναι πιθανό να έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών, GPS και άλλες λειτουργίες που εστιάζουν στην υγεία. Ωστόσο, δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε όλα αυτά ακόμη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Xiaomi Watch S1 θα κυκλοφορήσει αύριο, ωστόσο, δεν έχουμε να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι υπάρχει στο κατάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *