Η Samsung προετοιμάζει την πλατφόρμα παιχνιδιών cloud της σε τηλεοράσεις

Η Samsung προετοιμάζει την πλατφόρμα παιχνιδιών cloud της σε τηλεοράσεις

Η Samsung αναθεωρεί τη διεπαφή της τηλεόρασής της και προσπαθεί να συγκεντρώσει πολλές από τις ανάγκες σας για παιχνίδια σε ένα μέρος. Μέσω του Gaming Hub, θα μπορείτε να ενεργοποιείτε παιχνίδια κονσόλας απευθείας από τις αρχικές οθόνες της τηλεόρασης, ώστε να ξεκινήσετε να τα παίζετε λίγο πιο γρήγορα. 

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα υπηρεσία ροής παιχνιδιών της Samsung από το κέντρο. Η εταιρεία είχε πειράξει τελευταία φορά  το cloud gaming τον Οκτώβριο. Θα μπορείτε να συνδέσετε ελεγκτές και ακουστικά τρίτων σε συμβατές τηλεοράσεις, επομένως μπορεί να μην χρειαστεί να σηκώσετε επιπλέον υλικό για να παίξετε παιχνίδια στην πλατφόρμα. 

Σύμφωνα με μια εικόνα που μοιράστηκε η Samsung, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες ροής από το hub, όπως το GeForce Now της NVIDIA, το Stadia και την πλατφόρμα παιχνιδιών υπολογιστή Utomik. Η Microsoft ανακοίνωσε στην E3 πέρυσι ότι μια εφαρμογή έξυπνης τηλεόρασης για το Xbox Game Pass είναι καθ’ οδόν, οπότε ίσως κάποια στιγμή φτάσει στο Gaming Hub.

Ο κόμβος θα προσφέρει επιμελημένες προτάσεις παιχνιδιών με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI Gaming Hub της Samsung. Με το νέο Game Bar, θα μπορείτε να προσαρμόσετε πτυχές της εμπειρίας σας, όπως τα γραφικά και τις ρυθμίσεις. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεγέθυνσης, μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε διάφορα μέρη της οθόνης, όπως έναν μίνι χάρτη ή μια καταχώριση ημερολογίου. Εν τω μεταξύ, η εξαιρετικά ευρεία Πολλαπλή προβολή θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε μια αναλυτική παρουσίαση στο YouTube μιας ενότητας με την οποία μπορεί να δυσκολεύεστε — παρόμοια με τις κάρτες δραστηριότητας του PS5 — παράλληλα με το παιχνίδι.

Η Samsung έχει στο μυαλό του τους παίκτες και στο μέτωπο του υλικού. Κυκλοφορεί τηλεοράσεις 4K και 8K με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, που θα μπορούσε να βοηθήσει τα παιχνίδια να φαίνονται πιο ομαλά. Το GeForce Now άρχισε να προσφέρει μια επιλογή 120 fps τον Οκτώβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *