Φημολογείται  ότι η νέα οθόνη της Apple θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσιτή από την Pro Display XDR

Φημολογείται ότι η νέα οθόνη της Apple θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσιτή από την Pro Display XDR

Ακόμη και η βάση για το 32-ιντσών της Apple, $ 5.000 Pro Display XDR είναι   ακριβή,αλλά η  επόμενη εξωτερική οθόνη του θα μπορούσε να έχει πιο  λογική τιμή, σύμφωνα με το Bloomberg. Στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο, είπε ότι η επόμενη εξωτερική οθόνη της Apple “προορίζεται να είναι περίπου στην μισή τιμή της Pro Display XDR”. 

Ο Gurman είπε επίσης ότι “ελπίζει” να κυκλοφορήσει το 2022, επομένως δεν είναι σαφές εάν αυτό προέρχεται από ενημερωμένη πηγή. Προηγουμένως, είπε ότι το κόστος κατασκευής αυτής της οθόνης (η οποία χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό LED αλλά όχι τεχνολογία mini-LED) “πιθανότατα έχει μειωθεί και με μερικές τροποποιήσεις και ίσως μια μικρή πτώση στη φωτεινότητα, η Apple μπορεί να είναι σε θέση να φτάσει σε παρόμοιας ποιότητας οθόνη (σε λίγο μικρότερο μέγεθος) ίσως σε περίπου στη μισή τιμή.”

Η Apple φέρεται να εργάζεται σε μερικές μικρότερες οθόνες 24 και 27 ιντσών μαζί με διάδοχη του Pro Display XDR. Η τελευταία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τσιπ A13 Bionic και το Neural Engine της Apple για να επιταχύνει τις εργασίες εκμάθησης. Η Apple αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ισχυρισμό της “πολύ πέρα ​​από το HDR” για το τρέχον μοντέλο Pro Display XDR και γελοιοποιήθηκε από τον ειδικό της οθόνης Vincent Teoh επειδή το σύγκρινε με μια επαγγελματική οθόνη αναφοράς της Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *