Η Samsung βάζει NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της

Η Samsung βάζει NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της

Δεδομένου ότι το 2021 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τις NFT, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ενσωματώνουν Non-Fungible Tokens στη σειρά CES τους. Η τελευταία προέρχεται από τη Samsung, η οποία αποκάλυψε μια νέα «πλατφόρμα συγκέντρωσης NFT» που έχει σχεδιαστεί για τις έξυπνες τηλεοράσεις της.

Η πλατφόρμα, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα MicroLed, Neo QLED και The Frame της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να αγοράζουν NFT απευθείας από τα σετ τους. Η πλατφόρμα αντλεί NFT από πολλές αγορές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση της τέχνης και να δουν άλλες σχετικές λεπτομέρειες, όπως ποιος δημιούργησε το έργο, καθώς και σχετικά μεταδεδομένα blockchain.

Όσοι έχουν ήδη NFT μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τη συλλογή τους. Η Samsung σημειώνει ότι η τεχνολογία “Smart Calibration” της μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ώστε να ταιριάζουν με τις προδιαγραφές του αρχικού δημιουργού για να διασφαλίσει ότι η εικόνα αποδίδεται στην τηλεόραση όσο το δυνατόν πιο πιστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *