Το OnePlus 9RT θα κυκλοφορήσει σύντομα σε παγκόσμιο επίπεδο

Το OnePlus 9RT θα κυκλοφορήσει σύντομα σε παγκόσμιο επίπεδο

H OnePlus παρουσίασε το smartphone 9RT στην Κίνα τον Οκτώβριο και επιτέλους έχουμε επιβεβαίωση ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Το ινδικό τμήμα της μάρκας δημοσίευσε έναν κωδικό Μορς στο Twitter με το μήνυμα «Ετοιμαστείτε να αποκωδικοποιήσετε το μεγαλείο. Ερχομαι συντομα!” και μετά από γρήγορη αποκρυπτογράφηση, ο κωδικός έλεγε απλώς «OnePlus 9RT».

Το OnePlus 9RT είναι μια συσκευή με τροφοδοσία Snapdragon 888 και εξαιρετική ψύξη. Η οθόνη είναι 6,62″ AMOLED με υποστήριξη HDR10+, υποστήριξη sRGB και DCI-P3, ρυθμός ανανέωσης 120 Hz, ρυθμός δειγματοληψίας αφής 600 Hz.

Η τριάδα των καμερών στο πίσω μέρος έχει κάποιες δυνατότητες ναυαρχίδα με μια κύρια λήψη 50 MP και έναν αισθητήρα Sony IMX766 πίσω, αλλά η δεύτερη κάμερα είναι μια εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 16 MP, ενώ η τρίτη είναι ένας κλασικός φακός macro – χωρίς κάμερα πορτραίτου με οποιοδήποτε οπτικό ζουμ.

Η τιμή του OnePlus 9RT ήταν περίπου 3.300 CNY (περίπου 510 $/450 €) όταν κυκλοφόρησε στην Κίνα. Στην παγκόσμια σκηνή, αναμένουμε ορισμένες προσαρμογές της αγοράς και οι Ινδοί πελάτες θα πρέπει να μπορούν να το αγοράσουν για περίπου 40.000-45.000 INR, ενώ η Ευρώπη είναι πιθανό να δει αρχική τιμή 549 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *