AMD Ryzen 6000 Rembrandt θα είναι οι πρώτοι επεξεργαστές με χαρακτηριστικό της Microsoft Pluton

AMD Ryzen 6000 Rembrandt θα είναι οι πρώτοι επεξεργαστές με χαρακτηριστικό της Microsoft Pluton

H πρεμιέρα της  AMD στην CES 2022 γίνεται σε λίγες ώρες και η   CEO Lisa Suι  της εταιρίας υπενθύμισε σε όλους μέσω  μιας εικόνα με ένα chip την επερχόμενη APU για φορητές συσκευές Ryzen 6000 Rembrandt. Ωστόσο, ενώ αυτή η εικόνα δείχνει πώς φαίνεται ένα τσιπ Rembrandt από έξω, δεν κοινοποιήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα εσωτερικά χαρακτηριστικά, καθώς αυτά θα ήταν σημεία ομιλίας που προορίζονται για το CES.

Ωστόσο, η σελίδα των Βραβείων Καινοτομίας της CES έχει κάποιες πληροφορίες  για τον Rembrandt καθώς έχει δηλώσει επίσημα ποια θα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης φορητής APU. Η σελίδα γράφει: 

Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 6000 Series είναι οι πρώτοι με ενσωματωμένη απόδοση γραφικών αρκετά γρήγορος για απαιτητικούς τίτλους παιχνιδιών, χάρη στις νέες τεχνολογίες RDNA2 και DDR5, με συναρπαστική επεξεργασία ήχου AI και χαρακτηριστικά επεξεργαστή Microsoft Pluton.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι ο Rembrandt θα διαθέτει πράγματι ενσωματωμένα γραφικά βασισμένα στο RDNA 2 και φημολογείται ότι μία από τις κορυφαίες παραλλαγές του ενσωματωμένου RDNA 2 για φορητές συσκευές ονομάζεται Radeon 680M.

Μια άλλη συναρπαστική πτυχή του Rembrandt είναι ότι οι επερχόμενες φορητές APU της AMD θα είναι οι πρώτοι μικροεπεξεργαστές που θα διαθέτουν επεξεργαστή ασφαλείας Microsoft Pluton που κυκλοφόρησε το 2020. Τότε, η AMD είχε δηλώσει ότι τα “Μελλοντικά προϊόντα Ryzen” θα χρησιμοποιούσαν Pluton και φαίνεται όπως το χαρακτηριστικό θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του με τον Ρέμπραντ.

Microsoft Pluton

Η καταχώριση επιβεβαιώνει επίσης ότι ο Rembrandt μεταβαίνει σε DDR5, αν και φαίνεται ότι οι APU RDNA 2 για επιτραπέζιους υπολογιστές δεν θα ανακοινωθούν σήμερα, καθώς η σελίδα των Βραβείων Καινοτομίας αναφέρει μόνο “AMD Ryzen™ 6000 Series Mobile Processors”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *